Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Antonia Campbell Hughes - Εμετικές και επικίνδυνες εικόνες


Η οσκαρική φιλοδοξία πολλών ηθοποιών έχει καταντήσει επικίνδυνη και για τους ίδιους αλλά και για εκείνους που τους έχουν ινδάλματα. 


Με αφορμή τις αποστεωμένες φωτογραφίες της ηθοποιού Antonia Campbell Hughes, δεν μπορώ να συγκρατηθώ και να μην πω… φτάνει πια με τα σκελετωμένα κορμιά! Είναι αρρώστια όλα αυτά και δεν μπορούν να τα βλέπουν κορίτσια. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους επιτρέπεται η φωτογράφηση, έστω και για την διαφημιστική προβολή μιας ταινίας.

Και λίγα για το στόρι: Η ηθοποιός ανέλαβε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «3096», στην οποία περιγράφεται η αληθινή ιστορία της Natascha Kampusch από την Αυστρία, που κρατήθηκε όμηρος για οκτώ ολόκληρα χρόνια σ' ένα υπόγειο (μ' ότι αυτό συνεπάγεται), πριν επιστρέψει στην οικογένεια της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Λονδίνου στη Leicester Square με παρρησία και καμάρι, φορώντας ένα διάφανο φόρεμα για να μας παρουσιάσει τα κάλλη της και με εμφανή τον κάλο στον εγκέφαλο! Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε εκεί, θα 'θελα να 'ξερα, για να σταματήσει αυτό το θέαμα;

Από τα περιοδικά και τις ταινίες επηρεάζονται σήμερα ένα σωρό κορίτσια, τα οποία μαστίζονται από την ψυχική νόσο της νευρικής ανορεξίας. Δεν είναι τα πάντα χρήμα, δόξα και λάμψη! Πίσω από την αστερόσκονη και τη χρυσόσκονη υπάρχει μαυρίλα, και όταν το μυαλό νοσήσει δύσκολα επιστρέφει ξανά στη θέση του.

Όποιος δει την ταινία, όταν βγει, ας κάνει τον κόπο να με ενημερώσει αν ήταν καλή ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου