Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Το Cirque Du Soleil τιμά τον βασιλιά της pop, Michael Jackson


Το φαντασμαγορικό σόου ξεκίνησε και δυστυχώς όχι στην Ελλάδα. Δύο και ώρες ατελείωτης, με τέρμα τα ντεσιμπέλ, μουσικής του αθάνατου Michael Jackson, ακροβάτες και χορευτές να ακολουθούν τα βήματά του και τις κινήσεις του όσο αυτό γίνεται, κοστούμια και λάμψη για να φωτίζουν όσο πιο πολύ μπορούν αυτή την εκπληκτική προσπάθεια του γνωστού τσίρκου, για να τιμήσουν τον ένα και μοναδικό βασιλιά...


Τα τραγούδια του είναι σε όλους γνωστά, τα βήματά του επίσης! Και τι δε θα δίναμε για να ήμαστε εκεί και να παρακολουθήσουμε την παγκόσμια τουρνέ του, που ποτέ δεν έγινε. Αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο μουσικής παρουσίας μπορεί να πέθανε, ωστόσο πέρασε στην αιωνιότητα.

Πολύ καλή και η προσπάθεια των συντελεστών του show, χάρη στους άρτια εκπαιδευμένους ακροβάτες. Αν έχετε παρακολουθήσει έστω και μία παράσταση από κοντά, γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είναι κάποιος απόλυτα πειθαρχημένος σ' αυτό που κάνει. Αν μη τι άλλο, θα είναι μία παράσταση που και οι ίδιοι δεν θα χορταίνουν να επαναλαμβάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου