Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Σταυρογιάννης - Διαγραφή με «δημοκρατικές» διαδικασίες


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, γιατί προανήγγειλε πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. Ο πρωθυπουργός τότε έσπευσε, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Μειμαράκη, να γνωστοποιήσει ότι θέτει εκτός «παιχνιδιού» τον βουλευτή. Αυτά παθαίνει όποιος έχει ελεύθερη βούληση, αλλά κάνει το μοιραίο λάθος να την διαλαλεί. 


Οι εκβιασμοί ξεκίνησαν και την πληρώνει πάντα κάποιος πρώτος, έτσι ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. Ο Σαμαράς δεν προειδοποιεί καν. Χτυπάει στο ψαχνό και χωρίς δισταγμό για να αποφύγει τυχόν πηγαδάκια και αμφιβολίες της τελευταίας στιγμής. Θέλει να κρατήσει την ομάδα του φαινομενικά ενωμένη, με τους πιο σκληροπυρηνικούς να έχουν στήσει ένα προστατευτικό πλέγμα γύρω του.

Και καλά κάνει, διότι αν αφήσει έναν έναν να βγάζει φήμες, να αλλάζει γνώμη ανά ημέρα και να προσπαθεί να συμπαρασύρει και τους άλλους, στο τέλος όντως δεν θα ψηφιστούν τα μέτρα και ο Τσίπρας δεν θα ξανακοιμηθεί για μια τετραετία.

Ό,τι λοιπόν ίσχυε για τον Νικολόπουλο, ισχύει τώρα και για τον Σταυρογιάννη. Ας αρχίσει και αυτός να γράφει στο Twitter τα νέα του, μέχρι να καταλάβει πως δεν έχει τίποτα να πει επί της ουσίας. Ο αφανισμός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., συν η ανυπαρξία της ΔΗΜ.ΑΡ., καθιστούν την παντοδυναμία της ΝΔ γεγονός. Το κομματικό «τρίο» δεν ήταν για hardcore πορνό τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου