Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η Αγία Υποκρισία του Πάπα Βενέδικτου ΧVI - «Οι gay γάμοι είναι απειλή για την παγκόσμια ειρήνη»


Το Twitter του 'λειπε.

Ο Ποντίφικας - δηλαδή εκείνος ο οποίος γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ του Θεού και του ανθρώπου - δήλωσε την Παρασκευή σε ομιλία του, ότι «οι προσπάθειες νομιμοποίησης των γάμων των ομοφυλοφίλων περιλαμβάνονται μεταξύ των απειλών για την ειρήνη στον κόσμο»!

«Θεωρούμε απαράδεκτο τον ισχυρισμό του (Πάπα Βενέδικτου), ότι δηλαδή οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις είναι επικίνδυνες για τον κόσμο. Τα όπλα είναι πολύ πιο επικίνδυνα» ανέφερε σχετικά ο 52χρονος ακτιβιστής Τζιανφράνκο Μάσια, για να προσθέσει ευθύς «όχι στα όπλα, ναι στα δικαιώματα για όλους».

Και λίγα ανέφερε, καθώς ορισμένα «στελέχη» της εν λόγω «πολυεθνικής» έχουν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο Πάπας Βενέδικτος προκάλεσε επίσης την οργή ομάδας διαδηλωτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας σχετικά με τους gay γάμους, ενώ παράλληλα επιχείρησαν να προχωρήσουν την Κυριακή προς την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την ώρα που ο Πάπας Βενέδικτος ΧVI απηύθυνε το καθιερωμένο κυριακάτικο κήρυγμά του.

Τι άλλο να σχολιάσει κάποιος, πέρα από το αδιάψευστο, πλέον, γεγονός, ότι η θρησκεία δεν είναι απλώς το όπιο του λαού, αλλά το δηλητήριο που αρρωσταίνει τον κοινωνικό ιστό και την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Πιστέψτε, αλλά μην τους πιστεύετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου