Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ησυχία! Τώρα μιλάει ο Πάγκαλος…


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έδωσε συνέντευξη στην Καθημερινή, για να μας ενημερώσει ότι άλλαξε στρατόπεδο και είναι ΝΔ πια, λέγοντας: «Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»!


Το πιστεύει, διότι έχει δει πόσο καλά τα πάμε ως χώρα, έχει βιώσει την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας, έχει δει να εφαρμόζεται η Δικαιοσύνη, έχει δει πως τα κριτήρια των 300 της Βουλής βασίζονται στην ανυστεροβουλία και την αλήθεια, πάνω από όλα. Δεν κοιτά που έχει καταντήσει πιο γραφικός κι απ' τον Άδωνη, ο οποίος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και εκθειάζει το αφεντικό του με λατρεία, όπως έκανε κάποτε με τον Καρατζαφέρη.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ως «συγκυριακό προϊόν που εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος η οποία είναι αγανακτισμένη γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της». Επίσης πρόσθεσε πως «τέτοια κόμματα δεν μπορούν να μακροημερεύσουν, όπως και το αντίστοιχο του γραφικού κ. Καμμένου». Λες και οι «αναρχικοί και νεοκομμουνιστές» δεν πρέπει να εκφράζονται από κάποιον. Πρέπει να μην έχουν άποψη σε αυτό τον τόπο και να μην τους δίνουμε σημασία. Ή απλώς αυτός είναι ειδήμων και γνωρίζει πιο κόμμα θα μακροημερεύσει.

Τέλος μίλησε και για το πρώην κόμμα του, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που «κινδυνεύει με αφανισμό και τις απαράδεκτες ενέργειες που ΔΕΝ έγιναν με τη Λίστα Λαγκάρντ» και που φυσικά δεν γνώριζε τίποτα γι' αυτήν. Εφόσον δεν γνώριζες, τότε γιατί έχεις άποψη; Και γιατί πας να μας πείσεις ότι αν γνώριζες, θα έκανες κάτι διαφορετικά;
Αυτός νομίζει πως τρώμε ακόμη κουτόχορτο και ότι ακόμα πιστεύουμε πως υπάρχουν αξιόπιστοι πολιτικοί με μπέσα.

Ακόμα και αν υπάρχουν, σίγουρα ο Πάγκαλος δεν συγκαταλέγεται μέσα σ' αυτούς και καλά θα κάνει να το βουλώσει και ν' αφήσει το Πόθεν Έσχες του να «μιλήσει» από μόνο του! Δεν υπονοώ ότι έκλεψε, φυσικά, εφόσον δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, αλλά σίγουρα μιλάει εκ του ασφαλούς, διότι απέχει μακράν από το να θεωρείται φτωχός και χωρίς στον ήλιο μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου