Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και η απίθανη, σούπερ ντούπερ φαντασία του!


Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απέδειξε ότι έχει άκρως ανεπτυγμένη φαντασία, γι' αυτό και προτείνουμε στη Sirina Entertainment να τον προσλάβει ως... σεναριογράφο. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μία θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κίναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λεωφόρο Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;»


Ο Μητροπολίτης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσει την «αυθόρμητη» αντίδραση του κλήρου έξω από το θέατρο «Χυτήριο», ενώ παράλληλα δήλωσε ότι «οι επιθέσεις απ' έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα». Πολύ σωστά! Πάλι καλά που δεν είχαμε και νεκρούς δηλαδή, όπως στη σκοτεινή περίοδο της Εικονομαχίας (έχουν και το know how εδώ και δύο χιλιετίες, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα).

Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδρούσε η ελληνική πολιτεία σε παρόμοια kinky και πολύ προχώ παράσταση, όπως αυτή που περιέγραψε ο Άγιος με τόσο γλαφυρό τρόπο, για ένα πράγμα όμως είμαστε σίγουροι: ότι δεν θα κατέβαιναν οργισμένες οι drag queens και όλο το gay parade με την Αγία Γραφή παραμάσχαλα, χαιρετώντας ναζιστικά. Και αυτό είναι ήδη αρκετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου