Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Στην ταλιμπανίστικη καταρρέουσα και προδομένη χώρα με τα σκεβρωμένα μυαλά...


… τους ενοχλούν τα gay φιλιά του Παπακαλιάτη και της αγγλικής σειράς «Downtown Abbey» στη ΝΕΤ, που κόπηκαν στο «μοντάζ»!


Ναι, αυτή είναι η Ελλάδα, κι αν μας αρέσει. Την ίδια ώρα, επιτρέπεται να ακούμε την αηδία προσωποποιημένη, να λέει κράζοντας: «Πουστράκι τελειώνετε, κατάλαβες; Τελειώνουν τα πουστράκια. Άντε κωλομπήχτες, μαλάκες ηθοποιοί του κώλου, ε μαλάκες ηθοποιοί του κώλου. Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου. Τράβα ρε, τράβα, έρχεται η ώρα σου. Έρχεται ρε και η αστυνομία σας φυλάει τα κωλαράκια, αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε. Αδερφές ξεσκισμένες. Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες, ε γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες».

Ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του Μνημονίου, του νεοναζισμού, της πείνας, της ανεργίας, της λαμογιάς, των σκανδάλων, των γερμανικών υποβρυχίων που γέρνουν, των άθλιων παραδοσιακών media, της κοινωνικής υποκρισίας, της ταλιμπανίστικης θεοκρατίας, των μαυροντυμένων κορακιών με τα θυμιατήρια, των δήθεν πατροπαράδοτων οικογενειακών αξιών και της γενικής πολιτισμικής ξεφτίλας.

Κι αφού τους ενοχλεί ένα φιλί κι όχι η προδοσία η οποία συντελείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ας πάρουν ένα gay γλωσσόφιλο για να 'χουν να λένε.










Πάνω φωτό: Από τη σειρά True Blood.
Κάτω φωτό: Από το βρετανικό περιοδικό Gay Times. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου