Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Kim Kardashian - Η αποθέωση της κενότητας


Η Kim Kardashian είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της Kris Humpries, για να χωρίσει ύστερα από 72 ημέρες. Ωστόσο φαίνεται ότι η Kim έχει εμμονή με το ζήτημα «γάμος». 


Ουδείς, φυσικά, γνωρίζει αν μπορούμε να αποκαλέσουμε το νέο αγαπημένο της, τον τραγουδιστή Kanye West, τυχερό γαμπρό. Ίσως αυτή τη φορά, ο επικείμενος γάμος τους να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το μήνα του μέλιτος.

Προσφάτως, η Kim δήλωσε στο περιοδικό Tatler ότι αυτή τη φορά ο γάμος της δεν θα είναι τηλεοπτικό γεγονός, με άλλα λόγια δεν θα παρουσιαστεί στο οικογενειακό show τους! Αν δεν το γνωρίζετε ήδη (και καλά κάνετε), οι Kardashians έχουν τη δική τους reality εκπομπή, όπως αρμόζει σε κάθε φαμίλια που σέβεται τον εαυτό της.

Πολλοί, όμως, είναι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι στην αρχή γελάσαμε, αλλά ακόμη και η πλάκα έχει τα όριά της. Και, ναι, η Kim Kardashian αποτελεί την αποθέωση του απόλυτου κενού. Χάρη στην κενότητά της, κατόρθωσε να αποκτήσει επικοινωνιακή υπόσταση, περισσότερο χρήμα, ακόμη και να κάνει πολιτικά όνειρα, δηλώνοντας ότι κάποια μέρα θα γίνει δήμαρχος σε αμερικανική πόλη.

Μην σας κάνει εντύπωση αν κάποτε γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αν οι φελλοί επιπλέουν, τα κενά εισχωρούν στα πιο ερμητικά κλειστά σημεία της Γης. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν από τη «διαρροή» μίας sex tape…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου