Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εξωφρενικό! - Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν έχει χρήματα η Εκκλησία και θα αναγκαστεί να απολύσει


Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε οικονομικά στην Αγία Υποκρισία! Μάλιστα σκεφτόμαστε να προτείνουμε στον ΣΚΑΪ να διοργανώσει ειδική ραδιοτηλεοπτική βραδιά, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το επιθυμητό χρηματικό ποσό που λείπει από την Εκκλησία της Ελλάδος, για να πληρώσει τους υπαλλήλους της. Ό,τι προαιρείσθε! 


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε συνέντευξη του στον TV100, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η Εκκλησία μας μετά από δύο μήνες δεν θα έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους, κι αν δεν βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων, δηλαδή 300 ανθρώπων, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να απολυθούν και να μείνουν άνεργοι».

Ο λόγος αυτής της τραγικής οικονομικής κατάστασης στα οικονομικά της, είναι - σύμφωνα με τον κατά τ' άλλα συμπαθή Ιερώνυμο - τα ξενοίκιαστα κτήρια της Εκκλησίας και οι μετοχές της που «οι τράπεζες εξαφάνισαν»! Όταν, λοιπόν, μάθαμε ότι από τη μία οι αναδουλειές, από την άλλη οι χαμένες μετοχές έχουν φέρει την Εκκλησία στα όρια της ένδειας, παραλίγο να βάλουμε τα κλάματα.

Όχι, θα τα συγκρατήσουμε και θα τα μετατρέψουμε σε απεριόριστη κατανόηση όσον αφορά στα οικονομικά ζόρια της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας μας. Amen.

Στη φωτό: Η RuPaul, έτοιμη να διοργανώσει ειδική τηλεοπτική βραδιά για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό. Όλες μαζί, μπορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου