Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νεότερα από τις φυλακές της Βαστίλλης


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη νέα τσατσά των γυναικείων φυλακών, ΒικΑκη Σταμάτη. 


Παράλληλα με την μικροβιοφοβία της και τα αντισηπτικά υγρά μαντιλάκια - μοιρασμένα ακόμη και στις συγκρατούμενές της - μετά τις μπάρες δημητριακών (για παντεσπάνι δεν ακούσαμε τίποτα ακόμη), την απεργία πείνας (γελάσαμε πάλι) και τα σάντουιτς με γαλοπούλα light, έρχεται τώρα η ώρα του απόλυτου κιτς. Η ώρα του καφέ. Και δεν εννοούμε του απογευματινού πολλά βαρύ και όχι.

Μαρτυρίες λένε πως η κα. Σταμάτη έχει προσλάβει Βουλγάρα συγκρατούμενή της για να της λέει το φλιτζάνι, με το αζημίωτο φυσικά. Θέλει να ενημερωθεί για το μέλλον της και το όλο lifestyle της μέχρι εκεί φτάνει. Σε αυτό το επίπεδο. Τόσα εκατομμύρια χαμένα, είναι να τρελαίνεσαι στο τέλος εσύ, ο κοινός θνητός, που δεν είχες 5.000 ευρώ για ν' αγοράσεις κρόσσια για τον καναπέ σου.

Μάλλον η ζωή στις φυλακές της Βαστίλλης δεν είναι και τόσο άσχημη τελικά. Όλα είναι σαν στο σπίτι σου. Απ' το φαγητό και το ντύσιμο μέχρι την τηλεόραση (την έχει κατ' αποκλειστικότητα) και το καφεδάκι. Μείνε εκεί, Βίκη. Άλλωστε δεν λείπεις σε κανέναν. Από εκεί έχεις πιο χαβαλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου