Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η Ζαρούλια είναι εκ φύσεως ανέκδοτο


Το ανέκδοτο ότι η σύζυγος του Μιχαλολιάκου θα μας εκπροσωπήσει στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της κοινοβουλευτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι πέρα για πέρα αληθινό.


Δεν ξέρω με πιο κριτήριο έγινε αυτή η επιλογή, μιας και η κα. Ζαρούλια ουδέποτε έχει κρύψει τις αισχρές ρατσιστικές και όχι μόνο διαθέσεις. Χθες στη Βουλή έβγαλε λόγο, εκτελώντας ξεκάθαρα τις εντολές του συζύγου της, διότι και δεν είχε κάνει καμιά απολύτως πρόβα να πει το ποίημα σωστά και δεν ήξερε τι διάβαζε, ούτε καν σε ποια σημεία να κάνει παύση. Αφού λοιπόν έσταξε χολή για τους μετανάστες, αποκαλώντας τους «τρισάθλιους» και «υπανθρώπους», της αφαίρεσαν το λόγο και την υποχρέωσαν να το βουλώσει και να κάτσει στα χρυσά αυγά της.

Μέσα σε όλα αυτά, το Ευρωπαϊκό και Αντιρατσιστικό Κίνημα EGAM (European Grassroots Anti Racist Movement) δηλώνει «σκανδαλισμένο» από την εκλογή της βουλευτού της Χ.Α. στην επιτροπή και ζητά τη διαγραφή της (δικαίως). Τέλος προσθέτει ότι η επιλογή αυτή «είναι επιπρόσθετη προσβολή για τις αξίες της δημοκρατίας». Και για τις αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας  του κοινού ανθρώπινου νου.


Υποσημείωση: Ζητούμε συγγνώμη από τη Miss Piggy που χρησιμοποιήσαμε αυθαίρετα τη φωτογραφία της για το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου