Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις - Ηλιάδη, Κορινθίου, Griffith, γυμνοί ποδοσφαιριστές, Τσέχωφ και Berlusconi

Η Αγγελική μεταλλάσσεται σε Ρουβίτσα, η Μαρία φωτογραφίζεται με το νου της στην Μόνικα, η Melanie έχει «θέμα» στο Twitter, ενώ ο Silvio κάνει τον απολογισμό μιας ζωής. Και μέσα σ' όλα αυτά, έγινε και ο ετήσιος αγώνας γυμνών ποδοσφαιριστών.





Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε από φέτος Ρουβίτσα. Άντε και εις ανώτερα απ’ του χρόνου. Ντουέτο με την Πόπη Μαλιωτάκη (αυτή που μοιάζει στην Beyonce).
















Φωτογράφηση έκανε πάλι η Μαρία Κορινθίου, με την ευχή να της πει και κάποιος ότι μοιάζει με τη Monica Bellucci. Σέξι από τη μέση και πάνω μόνο, δεν γίνεται! Τα σκόρδα, όμως, ολόφρεσκα.













Ένας παίχτης reality, μία τηλεπερσόνα και ένας ηθοποιός θα ενσαρκώσουν τις «Τρεις Αδελφές» του Τσέχωφ. Σε θεατρική σκηνή εννοώ. Έμφυτο ταλέντο.










Επίθεση κάνουν στο Twitter της Melanie Griffith, αποκαλώντας την «απαίσια», όπως παραδέχθηκε και η ίδια σε δημοσιογράφους. Μην τους πιστεύεις, Melanie. Εκτός από απαίσια, είσαι και τρομακτική.













Νέα Ζηλανδία. Ετήσιος ποδοσφαιρικός αγώνας με γυμνούς άντρες. Άλλη μία απόδειξη ότι ζω σε λάθος χώρα.










Ο Silvio Berlusconi ανακοίνωσε ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος πρωθυπουργός. Μέσα σε όλα, δήλωσε: «Εξ' αιτίας της λατρείας μου στην Ιταλία, μπορεί να έκανα τρέλες ή και σοφά πράγματα. Πριν από δεκαοκτώ χρόνια κατέβηκα στην (πολιτική) αρένα, μια τρέλα από την οποία δεν έλειπαν και στοιχεία σωφροσύνης». Η διάγνωση του ψυχίατρου πιστοποιεί μόνο την τρέλα. Για τη σωφροσύνη, ούτε κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου