Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο Χρήστος Παππάς της Χ.Α. σε ρεβιζιονιστικό ντελίριο - «Καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη και εσχατόγερος ο Μανώλης Γλέζος»


Το ακούσαμε και αυτό, από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Ότι δηλαδή, ο άνθρωπος που κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη είναι - σύμφωνα με τον βουλευτή κ. Χρήστο Παππά - «καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη», κατηγορώντας έτσι τον Μανώλη Γλέζο για… εγκληματική δράση. Και τούτο, μερικές μέρες πριν από τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Τυχαίο; 


Ο κύριος Παππάς πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι δεν τιμά, ούτε έχει σε υπόληψη «τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο». Είναι προφανές ότι ο βουλευτής αναφέρθηκε στο (ιστορικό) γεγονός ότι ο Μανώλης Γλέζος μαζί με τον Λάκη Σάντα, είχαν κατεβάσει τη ναζιστική σημαία από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί από τις κατοχικές δυνάμεις και κατόπιν να εξοριστεί. Αυτό ήταν το «έγκλημα» ενός ανθρώπου «καταδικασμένου από την Ελληνική δικαιοσύνη».

Τέλος, ο βουλευτής δεν δίστασε να αποκαλέσει «εσχατόγερους» (κάτι σαν το «σκατόγεροι», αλλά στο πιο ευγενικό), τόσο τον κ. Γλέζο όσο και τον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου