Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η Madonna αντιδρά στην επίθεση των Ταλιμπάν κατά της Malala Yousafzai


Για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια, η Madonna έκανε και κάτι σωστό. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Los Angeles, γδύθηκε για να διαμαρτυρηθεί έντονα υπέρ της Malala Yousafzai, ετών 14, η οποία με την προσωπική της ιστορία συγκλόνισε όλο τον κόσμο. 


Για να θυμίσουμε, το κορίτσι πυροβολήθηκε από τους Ταλιμπάν, επειδή ενστερνιζόταν τον Δυτικό τρόπο ζωής και πάλευε υπέρ των ίσων δικαιωμάτων αντρών και γυναικών στην εκπαίδευση και όχι μόνο. Έτσι η Madonna έβγαλε τα ρούχα της γράφοντας το όνομα της μικρούλας στο κορμί της, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν, δηλώνοντας:

«Το 14χρονο κορίτσι που πυροβολήθηκε εξ’ επαφής από τους Ταλιμπάν μ' έκανε να κλάψω. Οι Ταλιμπάν απλώς σταμάτησαν το λεωφορείο της και την πυροβόλησαν. Καταλαβαίνετε πόσο αηδιαστικό και παράλογο είναι όλο αυτό;»

Θα συμφωνήσουμε ότι είναι αηδιαστικό και παράλογο, καθώς επίσης και άνανδρη (ταλιμπανίστικη) δολοφονία εκ προμελέτης και ότι ο Καρλ Μαρξ δικαιώνεται, λέγοντας ότι «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου