Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Έλληνες φοιτητές γιούχαραν τον ΓΑΠ στο Βερολίνο - Τον πέταξαν έξω από το εστιατόριο (;)


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το κράξιμο του Γιώργου Παπανδρέου από Έλληνες φοιτητές σε εστιατόριο του Βερολίνου. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, ενώ το βασικό σύνθημά τους ήταν «Μας εξευτελίσατε». 


Σύμφωνα με το diktionews.gr, ο κύριος Παπανδρέου βρισκόταν στο Βερολίνο και αποφάσισε να δειπνήσει σε εστιατόριο της περιοχής, όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε μία παρέα Ελλήνων φοιτητών, οι οποίοι θα παρακολουθούσαν κάποια ελληνικά μουσικά συγκροτήματα.

Οι φοιτητές άρχισαν τη λεκτική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντάς του ότι κατέστρεψε την Ελλάδα και ότι τώρα τρώει με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με το site, ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να φύγει από το εστιατόριο, γεγονός το οποίο διαψεύσθηκε από τους συνεργάτες του.

Μάλιστα από την πλευρά Παπανδρέου, αναφέρεται ότι όχι μόνο ο κ. Παπανδρέου δεν έφυγε, αλλά αντιθέτως είπε στους φοιτητές: «Μην πιστεύετε ό,τι σας πουλάνε, ηρεμήστε κι ελάτε να συζητήσουμε». Το περιβάλλον του ΓΑΠ ανέφερε, επίσης, ότι ένας εκ των φοιτητών επέστρεψε μετά από λίγο, ζητώντας συγγνώμη. Θα 'θελε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου