Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αυτό μπορείς να το πεις συνταγματικό πραξικόπημα, κι ας μη σ' αρέσει να τ' ακούς (VIDEO)


Όταν βρίσκεσαι σε πανικό, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις ανοησίες. Και η κυβέρνηση - με τους παρατρεχάμενούς της - βρίσκεται όντως σε πανικό. Τελευταίο δείγμα, όλα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή των Νεοελλήνων. Δείτε το σχετικό βίντεο. 


Ο Πρόεδρος της Βουλής (και πολλά βαρύς), κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επιχείρησε με τον δικό του «γαμάτο» τρόπο, να αποφύγει να κριθεί πολυνομοσχέδιο αντισυνταγματικό από τους παρόντες βουλευτές, παραβιάζοντας στην ουσία τους κανονισμούς της Βουλής και επιβάλλοντας τους δικούς του, υπερκόσμιους και βαρβάτους όρους.

Όταν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν θέμα αντισυνταγματικότητας του πολυνομοσχεδίου της κόλασης, ο πρόεδρος (του καφενείου) της Βουλής διενήργησε ψηφοφορία διά… απλής εγέρσεως! Έτσι λοιπόν, όταν ο κύριος Βαγγέλης διαπίστωσε ότι οι βουλευτές που σηκώθηκαν ήταν πολλοί περισσότεροι, τα δικά του μάτια άλλα είδαν!

Στη συνέχεια - και σε παράβαση του άρθρου 100 του κανονισμού της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο η απόφαση για το θέμα της αντισυνταγματικότητας ενός νομοσχεδίου λαμβάνεται αποκλειστικά με ανάταση ή έγερση - εκείνος αποφάσισε να διενεργήσει ονομαστική ψηφοφορία με το «έτσι θέλω».

Αυτή είναι η δημοκρατία τους! Χαρείτε την, απολαύστε την!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου