Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Serge Dassault (γερουσιαστής, εκδότης, κροίσος, ομοφοβικός): «Η ομοφυλοφιλία συνέβαλε στην παρακμή της Ελλάδας»


Ο γερουσιαστής και εκδότης της «Le Figaro», της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Γαλλία, μίλησε στον κρατικό ραδιοσταθμό France Culture, δηλώνοντας - μεταξύ άλλων - ότι είναι κατά της επικείμενης απόφασης του γαλλικού υπουργικού συμβουλίου, σχετικά με τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων. Τραγικός. 


Το 87χρονο αφεντικό της συντηρητικής και καλής εφημερίδας, ανέφερε τα εξής ευτράπελα: «Δεν υπάρχει πλέον ανανέωση του πληθυσμού. Τι θέλουμε; Θα έχουμε μία χώρα ομοφυλόφιλων! Ε, λοιπόν σε 10 χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχει ψυχή, είναι ανόητο… Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία, την Ελλάδα, είναι μία από τις αιτίες της παρακμής της. Είναι το τέλος της οικογένειας, το τέλος της γέννησης παιδιών, το τέλος της εκπαίδευσης. Πρόκειται για τεράστιο κίνδυνο, για το σύνολο του έθνους, τεράστιο».

Την καλύτερη απάντηση στις παραπάνω ομοφοβικές γελοιότητες ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, την έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS), David Assouline, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Επαίσχυντα λόγια από τον Serge Dassault. Η ομοφοβική χυδαιότητα είναι πιο ανεκτή σε σχέση με άλλες;»

Προτείνουμε στον γερουσιαστή Dassault να έρθει στην Ελλάδα γρήγορα, έτσι ώστε να εγγραφεί στο γνωστό λαϊκό σύνδεσμο. Εδώ θα έχει μεγαλύτερη πέραση απ' όση έχει στη Γαλλία. Αν γνώριζε πόσοι αγράμματοι και καμένοι εγκεφαλικά άνθρωποι - άντρες και γυναίκες - συγκρίνουν την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου