Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τα παλαιολιθικά κόμματα, η Τρόικα και οι «εργατοπατέρες» κατέστρεψαν την Ελλάδα - Δείτε το βίντεο με τον συνδικαλιστή… Φλίντστοουν!


Πόσες φορές έχουμε αναφέρει - σε αυτό εδώ το βήμα - ότι η καταστροφή της Ελλάδας επήλθε πρωτίστως από τη συμπεριφορά των παλαιολιθικών και πολιτικά πρωτόγονων κομμάτων, που με τις πράξεις τους (διορισμοί, ρουσφέτια, σκάνδαλα και κλοπές) διέλυσαν πρώτα το Δημόσιο κι ύστερα τον υγιή οικονομικό τομέα;

Ήρθε, στη συνέχεια, η Τρόικα για να επιβάλλει μέτρα, αλλά κυρίως για να παραλάβει τα «τρόπαια»: τον εθνικό πλούτο της χώρας. Όμως υπάρχει κι ένας τρίτος πυλώνας πάνω στο οποίο οικοδομείται η πλήρης διάλυση και αυτοί είναι οι εργατοπατέρες.

Τελευταίο κρούσμα «συνδικαλισμού α λα ελληνικά», η συμπεριφορά ενός συνδικαλιστή στον Δήμο Τρικκαίων ο οποίος στις 8 Νοεμβρίου 2012 επέδειξε, απέναντι σε εργαζόμενες γυναίκες που δεν ήθελαν να απεργήσουν, συμπεριφορά… Φλίντστοουν. Όχι, οι Φλίντστοουνς ήταν σαφώς πιο πολιτισμένοι από τον ίδιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να τον δείτε (και φυσικά να τον ακούσετε) ν' αποκαλεί τις συγκεκριμένες εργαζόμενες «γαϊδούρες» και «ξεφτιλισμένες». Όταν, μάλιστα, μία από τις γυναίκες αντέδρασε, ένας άλλος συνδικαλιστής πετάχτηκε (μην πούμε σαν τι) και της είπε: «Τι μιλάς, εσύ;». Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου