Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


Ηλιάδη, Ke$ha, Μελέτη, Holmes, Τατσόπουλος…

Η φωτογραφία απεικονίζει την Αγγελική Ηλιάδη γυμνή σε ένα κρεβάτι, για τις ανάγκες του νέου της video clip για το τραγούδι «Τραυματισμένε μου έρωτα». Αυτός ο δόλιος ο έρωτας είναι πάντα ο αδικημένος της ιστορίας. Χρόνια πάνω του ασελγούν καλλιτέχνες με φωνή κορμάρα.

Η pop star Ke$ha δήλωσε πως δεν έχει χρόνο για σχέσεις και ευτυχώς που έχει διάφορους φίλους ανά τον κόσμο με τους οποίους παίζει και κάνει και σεξ ενίοτε. Επίσης τόνισε πως δεν γουστάρει τους celebrities και ότι ο ιδανικός άντρας είναι ένας μακρυμάλλης, ροκάς με μηχανή. Της προτείνουμε τον Billy Gibbons (ZZ Top).

Η Ελεονώρα Μελέτη γράφει ένα βιβλίο-ημερολόγιο, αναφερόμενη σε όλους τους σταθμούς της ζωής της. Και άντε να το καταλάβω αν ήσουν και καμιά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα να καθίσω και να σε διαβάσω. Αντιθέτως θα σε διαβεβαιώσω, Ελεονώρα μου, πως η εποχή που σε πλήγωσαν κάποτε στο πλατό του Πρωινού καφέ, δεν ενδιαφέρει ολοκληρωτικά και καθολικά, κανέναν.
Ο Σφακιανάκης ξαναδήλωσε (για να το εμπεδώσουμε καλύτερα) πως ακυβερνησία υπάρχει από το 1973 και μετά. Εφόσον ήταν ευχαριστημένος με την κυβέρνηση της Χούντας, θα του χαλάσω εγώ χατίρι; Ασχέτως αν εκείνος μου το χαλάει με την βλακέντια ακατάσχετη φλυαρία του.

Katie Holmes, περιόρισε λιγάκι την υπνηλία σου στο μετρό γιατί αν δει τις φωτογραφίες ο τρελο-Τομ θα σε βγάλει ακατάλληλη μάνα. Βασικά και μόνο που μπήκες στο μετρό, όλο το καστ της Σαϊεντολογίας θα σε αφορίσει ως την πρώην που αμαύρωσε το Mission Impossible.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σε συνέντευξη ότι έχει «πηδήξει τη μισή Αθήνα». Προσωπικά είμαι στην άλλη μισή. Κατά τ' άλλα, κρίμα που δεν έκανε το χόμπι του επάγγελμα σαν τον Hugh Hefner (Playboy). Θα μιλούσε μ' άλλον αέρα.

Και μπορεί ο τρελο-Τομ να είναι αντιπαθητικός, αλλά η φωτογραφία με την κόρη του να τον κρατάει τόσο σφιχτά αγκαλιά, δείχνει πως ένα διαζύγιο μάλλον δεν είναι και η καλύτερη πάντα λύση για τα παιδιά.

Μετά τις Βανδή, Μπακοδήμου, Μαγγίρα, Μαστροκώστα, Καινούριου, Σκορδά και δεν θυμάμαι ποιες άλλες ακόμα, τώρα και η Ευαγγελινού λανσάρει τη νέα της ιδέα για ρούχα. Τελικά έρχεται όντως το τέλος του κόσμου, με τη μόνη διαφορά ότι σαν επιδημία δεν έχουμε τις ακρίδες, αλλά τα ρούχα που θα κατακλύσουν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Το παράλογο ποιο μπορεί να είναι; Το ότι η οικογένεια της Χρουσαλά έκανε τραπέζι για το Thanksgiving (αμερικάνικο έθιμο) ή το ότι ζουν σε άλλο κόσμο και προφανώς σε άλλο πλανήτη; Ό,τι να ’ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου