Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Απαντάμε στην απορία της Lady Gaga, «γιατί δεν μιλάει κανείς για τα κιλά της Adele»


Μετά από την ανόητη troll επίθεση κάποιων (guess who) χρηστών του internet, οι οποίοι δημοσίευσαν όχι και τόσο κολακευτικές φωτογραφίες της Lady Gaga, εκείνη έκανε το λάθος να αντεπιτεθεί με τον γνωστό… γκάγκα τρόπο της.


H Lady Gaga δήλωσε στο Stylist magazine: «Σκέφτηκα ότι, εντάξει, πραγματικά δεν με νοιάζει αν πιστεύουν ότι είμαι χοντρή, επειδή - για να είμαι ειλικρινής - πήρα κάπου 14 κιλά. Η Adele είναι πιο παχιά από μένα, πώς γίνεται να μην λέει κανείς τίποτα γι' αυτό;
Είναι υπέροχη και πιστεύω ότι πρέπει να φτάσω στα δικά της επίπεδα αυτοπεποίθησης. Έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για πολλές γυναίκες. Πρέπει να γίνω μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και πρέπει, όταν μπορώ, να μιλάω μόνο για πολιτικά θέματα που μπορούν να βοηθήσουν νέους ανθρώπους».

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, δηλαδή! Τα πάχη και τα κάλλη της Adele, τα απλώς πάχη της Gaga, τα πολιτικά ζητήματα, τα κοριτσίστικα πρότυπα… όλα μέσα σε μία μόνο παράγραφο! Η Lady δεν πάει καλά. Κάτι πρέπει να φταίει. Ίσως τα πολλά ψέματα που είχε πει, ότι δήθεν μεγάλωσε σε μία φτωχή οικογένεια (λέμε τώρα), παρουσιάζοντας έτσι ένα παρελθόν που ούτε καν υπήρξε!

Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι δεν έχει δική της ταυτότητα, κι ότι όχι απλώς δεν είναι αυτόφωτη, αλλά επιπλέον αντέγραψε και εξακολουθεί να αντιγράφει με άγαρμπο και απροκάλυπτο τρόπο, το ύφος και το στυλ των προκατόχων της: από την Grace Jones και τη Cher, μέχρι τη Madonna (αυτήν κι αν την έχει ξεσκίσει στις αντιγραφές) και τη Cyndi Lauper, δεν άφησε τραγουδίστρια από την οποία να μην «πήρε» κάτι.

Και, άντε, πες ότι κι εκείνες κάτι πήραν η μία απ' την άλλη. Εδώ ολόκληρη Madonna και ξεπατικώνει (πολύ διακριτικά) το αξεπέραστο και αυτόφωτο στυλ της Mylène Farmer. Δεν θα βάλει το δάχτυλό της στο μέλι η Gaga, για να δείξει πόσο «προχώ» τραγουδίστρια και fashion icon είναι; Αφού τα εξαντρίκ ρούχα δεν αρκούν από μόνα τους για να πουλήσει. Και φυσικά δεν πουλάει, όσο κι αν προωθείται από τη μουσική βιομηχανία που πνέει τα λοίσθια.

Όσο για την Adele, ναι, είναι χοντρή. Και, όχι, δεν ασχολείται κανείς με τα κιλά της, επειδή απλώς έχει φωνή «μεγατόνων». Γκέγκε, Gaga;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου