Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ντοκιμαντέρ - Η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής


Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, ο συνδημιουργός των Catastroika και Debtocracy, είναι ο υπεύθυνος για το νέο μίνι ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Το ντοκιμαντέρ «φιλοξενείται» στην εφημερίδα Guardian. 


Με λίγα και σαφή λόγια, με μαρτυρίες θυμάτων που ολοένα και αυξάνονται, δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας εδώ και πολύ καιρό, εξαιτίας της πολιτικής ανομίας και όχι μόνο. Εβραίοι, μετανάστες, αλλοδαποί, ομοφυλόφιλοι, κομουνιστές, είναι μέσα στη λίστα και στοχοποιούνται. Ενώ κανονικά, οι μόνοι στόχοι θα έπρεπε να είναι οι ίδιοι οι φασίστες που τρομοκρατούν ως γνήσιοι σύγχρονοι νταβάδες.

Στο ντοκιμαντέρ, επίσης, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο και για διείσδυση της παράταξης στην Ελληνική Αστυνομία, όπως και για ένα κράτος που όχι μόνο δεν προστατεύει τους πολίτες του, αλλά αντιθέτως συνωμοτεί απροκάλυπτα εναντίον τους, με τη βοήθεια και τις ευλογίες της Χρυσής Αυγής.

«Να ξεβρωμίσει ο τόπος», είναι το μότο τους και εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα να δύσουν για να κάνουν την αρχή στο ξεβρώμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου