Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Madness Alert - 13ος στους 100 πιο σημαντικούς παράγοντες της οικονομίας ο Σαμαράς, σύμφωνα με το περιοδικό Worth!


Ο Χριστός και η Παναγία, τρελάθηκαν όλοι εντελώς; 


Τώρα εξηγείται γιατί η έντυπη δημοσιογραφία (ελληνική και διεθνής) πηγαίνει κατά διαόλου. Τώρα καταλαβαίνουμε καλύτερα, γιατί ορισμένα media οικονομικού περιεχομένου διέλυσαν από το 2008 και μετά το σύμπαν. Διότι γνωρίζουν πώς να γράφουν μια μπαρούφα και να προσηλυτίζουν κάποιους αφελείς αναγνώστες.

Η μπαρουφολογία δεν είναι αποκλειστικά και μόνον ελληνικό φαινόμενο. Άλλωστε η βλακεία είναι πανανθρώπινη αξία! Τελευταίο κρούσμα, η δημοσίευση της ετήσιας λίστας του αμερικανικού περιοδικού Worth με τους 100 πιο ισχυρούς παράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας, στην οποία συγκαταλέγεται ο… Αντώνης Σαμαράς και μάλιστα στην 13η θέση. Πιο πάνω και από τον πρόεδρο της Apple Tim Cook, ο οποίος θα πρέπει να αρκεστεί στην ταπεινή 20η θέση.

Και πώς το Worth δικαιολογεί την επιλογή του; Το περιοδικό αναφέρει - κρατηθείτε - ότι ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να πείσει τη Γερμανίδα καγκελάριο να χαλαρώσει τους όρους της δανειακής σύμβασης για τη χώρα του και ότι σ' αυτήν την ισορροπία «κρέμεται» το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αλλά και του κοινού νομίσματος! Με άλλα λόγια, ο κ. Σαμαράς εκτός από το ότι μιλά με τον Θεό, επιπλέον είναι και κάτι σαν τον Superman της Ευρωζώνης.

Η ανοησία δεν έχει σύνορα. Είναι global.
...
Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στη συγκεκριμένη μπαρουφολογία, κάντε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου