Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πέγκυ Ζήνα - Άδειασε η νύχτα ξαφνικά


Πέρασαν μόλις 20 ημέρες και το νυχτερινό κέντρο που φιλοξενούσε την Πέγκυ Ζήνα και τον Δήμο Αναστασιάδη, έκλεισε. Τσάμπα οι πρόβες, η πρεμιέρα με τις χιλιάδες φωτογραφίες να δείχνουν την ψευτορόκ διάθεση της αοιδού. 


Μ' ένα τζιν κι ένα μαύρο ξώπλατο μπλουζάκι, ετοιμαζόταν όλο χαρά να επιστρέψει στη νύχτα και να μας ανεβάσει το κέφι σε τσακίρ, με το άσμα «σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα». Πού πας, κατακαημένη, μετά από τόσο καιρό με αυτό το σχήμα; Ούτε μια νύχτα δεν κατάφερες να γεμίσεις το μαγαζί, ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα και την επική παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέχρι να αλλάξει ο χρόνος.

Λυπάμαι που έπρεπε να καταστραφεί η χώρα μέχρι ο καθένας να κάτσει στα αυγά του. Άντε να παίρνουν σειρά και άλλοι, σιγά σιγά. Να καταλαγιάσει όλη αυτή η μπουζουκομάνια, που έκανε πολλούς ατάλαντους πλούσιους ως περιφερόμενους καρνάβαλους.

Μπορεί ο Μητροπάνος να έλεγε τα καλύτερα για εκείνη όσο καιρό συνεργάστηκαν, αλλά ο Παντελής Παντελίδης το 'πε καλύτερα, όσον αφορά στην συνεργασία της με τον Αναστασιάδη: «Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά σου το λέω και άσε οι φίλες σου να λένε το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου