Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ υπό κατάρρευση - Βουλευτές δηλώνουν ότι δεν ψηφίζουν τα μέτρα - Βενιζέλος: «Χωρίζουν οι δρόμοι μας»


Έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εκ των οποίων ο Κώστας Σκανδαλίδης, δήλωσαν ότι δεν είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Ο πρόεδρος του καταρρέοντος κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, φαίνεται ότι απάντησε πως χωρίζουν οι δρόμοι τους, ενώ απόντες από τη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου (ασχολείται με ταξίδια και διαλέξεις) και ο Ανδρέας Λοβέρδος (ετοιμάζει κόμμα). 


Στην τετράωρη συνεδρίαση ακούστηκαν πολλές άβολες αλήθειες, όπως για παράδειγμα εκείνη του κ. Κασσή ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε: «Ας συνεχίσει μ' αυτούς που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο 4%» (και πολύ λέει). Επίσης, ο κ. Σηφουνάκης δεν δίστασε να πει ότι «εάν πάμε έτσι στα μέτρα, θα διαλυθεί και η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ» (έχουν και τα δύο διαλυθεί και δεν το έχουν καταλάβει).

Ηθικό δίδαγμα: Όταν δηλώνεις «σοσιαλιστικό κίνημα», δεν ανοίγεις την «πόρτα» της χώρας σου στο τοκογλυφικό Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ούτε προσκαλείς στα γραφεία των υπουργών δαιμονισμένους τροϊκανούς. Ειδάλλως είσαι κατ' όνομα μόνο σοσιαλιστής και, μάλιστα, ακούγεται πλέον ως… ύβρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου