Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ου γαρ... - Η Madonna ντυμένη ουρακοτάγκος, βοηθά τα θύματα του τυφώνα Sandy


Αν τολμούσε η Lady Gaga να εμφανιστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση ντυμένη… ουρακοτάγκος, θα έπεφταν όλοι πάνω της να τη φάνε. Και δικαίως! Τι, λοιπόν, έπαθε η Madonna και περπατά στον ολισθηρό στυλιστικά δρόμο που χάραξε η Lady; 

Η 54χρονη «βασίλισσα της pop» επισκέφθηκε τις περιοχές στη Νέα Υόρκη που επλήγησαν από τον τυφώνα Sandy, με σκοπό να βοηθήσει τα θύματα της φυσικής καταστροφής. Τι πιο φυσικό; Το αφύσικο, στην προκειμένη περίπτωση, είναι το γεγονός ότι η Madonna εμφανίστηκε στους αστέγους με μάσκα… ουρακοτάγκου!

Και πάλι, κανένα πρόβλημα! Αν θέλει, μπορεί ακόμη και να φορέσει τη μάσκα του Darth Vader, ή να εμφανιστεί με τα αυτιά του Spock, λέγοντας στα θύματα του τυφώνα «Live long and prosper». Το πρόβλημα είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι ολοκληρώνεται αργά και σταθερά η μετάλλαξη της Madonna, από pop idol σε καρικατούρα του παλιού, καλού και πρωτοπόρου εαυτού της.

Διάβασα προσφάτως στο internet μία υπέροχη ατάκα την οποία και σας μεταφέρω αυτούσια:
«On a scale of 1 to Madonna, how emotionally disabled you are?»

Όποιος απαντήσει στην παραπάνω ερώτηση με ειλικρίνεια (ενδεχομένως και με πνεύμα αυτογνωσίας), κερδίζει μία εβδομάδα στο άσυλο των διασημοτήτων. Παρέχονται δωρεάν τροφή και στέγη, πράγματα σημαντικά για την εποχή της γενικής κρίσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου