Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Όσο υπάρχουν άνθρωποι - Από την κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, στο Facebook


Ηνωμένες Πολιτείες -- Ένας αστυνομικός φωτογραφήθηκε στην κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, την ώρα που προσέφερε ένα ζευγάρι μπότες παντός καιρού σ' έναν άστεγο και ξυπόλυτο άντρα… 

Μπορεί ο Δεκέμβριος στη Νέα Υόρκη να αποτελεί ιδανική λύση για να περάσει κάποιος εκεί τις γιορτές των Χριστουγέννων, ωστόσο είναι παγωμένος και ανατριχιαστικά αφιλόξενος για τους άστεγους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία πάρθηκε εντελώς τυχαία από την Jennifer Foster, μία γυναίκα από την Florence της Αριζόνας, η οποία επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό της το «Μεγάλο Μήλο», ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Facebook.

Όπως η ίδια ανέφερε, «ο αστυνομικός γονάτισε στο έδαφος και φόρεσε κάλτσες και τις καινούργιες μπότες στον άντρα. Δεν ζήτησε τίποτα ως αντάλλαγμα και δεν γνώριζε ότι τον παρακολουθούσα».

Ο 25χρονος αστυνομικός από το Long Island, Lawrence DePrimo, είπε στον άστεγο άντρα: «Έχω αυτές τις μπότες για εσένα, είναι παντός καιρού. Ας τις φορέσουμε και ας σε φροντίσουμε».

Η φωτογραφία-ύμνος στη χαμένη ανθρωπιά μας - που αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα της αστυνομίας της Νέας Υόρκης - έχει μέχρι αυτήν την ώρα αποσπάσει χιλιάδες likes και έχει γίνει shared από πολλούς χρήστες του Facebook.

Αν επιθυμείς να κάνεις like στη φωτογραφία, μπορείς να κλικάρεις ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου