Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

John Dies at the End - Η ταινία που θα σε κάνει να δεις τη ζωή διαφορετικά



Το «Soy Sauce», ένα άγνωστης προέλευσης μυστηριώδες ναρκωτικό, υπόσχεται στους χρήστες του μοναδικές εξωσωματικές εμπειρίες, καθώς μέσω αυτού, αποκτούν την ικανότητα να ταξιδέψουν στο χωροχρόνο αλλά και σε παράλληλες διαστάσεις. Όταν, όμως, «επιστρέφουν» στη Γη, δεν είναι οι ίδιοι. Και, κυρίως, δεν είναι πλέον άνθρωποι…


Έτσι λοιπόν, συντελείται (αργά και σταθερά) μία ιδιότυπη εξωγήινη εισβολή. Και σε μία τέτοια περίπτωση η ανθρωπότητα χρειάζεται έναν ήρωα. Αντ' αυτού, το μόνο που στην προκειμένη περίπτωση βρίσκεται εύκαιρο είναι ο John και ο David. Δύο τύποι που με το ζόρι μπορούν να δέσουν τα… κορδόνια των παπουτσιών τους, ή να μείνουν σε μία δουλειά. Θα σώσουν, τελικά, τον κόσμο από την απόλυτη φρίκη; Προφανώς, όχι!

Το John Dies at the End - μία ευφυής κωμωδία τρόμου που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2012 στο Sundance Film Festival - βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jason Pargin, ο οποίος το εξέδωσε με το ψευδώνυμο David Wong. Η ιστορία αναρτήθηκε αρχικά στο διαδίκτυο, όπου το διάβασαν δωρεάν 70.000 άτομα, ενώ το 2009 εκδόθηκε υπό μορφή «κανονικού» βιβλίου από την Permuted Press.

Δείτε το trailer της ταινίας John Dies at the End (θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τον Ιανουάριο), σε σκηνοθεσία του Don Coscarelli και με πρωταγωνιστές τους Chase Williamson, Rob Mayes και Paul Giamatti.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου