Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε ότι τη δεκαετία του '70 συμμετείχε σε ταινίες πορνό


Σε συνέντευξη τύπου, ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Mark Suben παραδέχθηκε δημοσίως ότι στις αρχές της δεκαετίας του '70 έπαιζε σε hardcore ταινίες πορνό. 

«Ήμουν ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικους, για μία μικρή περίοδο, στις αρχές της δεκαετίας του '70. Ήμουν επίσης ηθοποιός και σ' άλλες παραγωγές όπως σε θέατρα, σαπουνόπερες και διαφημίσεις» ανέφερε σχετικά, επιβεβαιώνοντας ένα γεγονός το οποίο γνώριζε όλος σχεδόν ο κόσμος της βιομηχανίας του πορνό, αλλά και εκείνοι που κάποτε είχαν… παρακολουθήσει τις επιδόσεις του.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός video στο YouTube, το οποίο τελικά δεν επηρέασε την καριέρα του. Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου ο εισαγγελέας διέψευδε την αποκάλυψη σθεναρά, καθώς ήταν υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές για τη θέση της Εισαγγελίας της Νέας Υόρκης. Όταν, όμως, επανεκλέγει δεν είχε πλέον λόγο να αρνείται το κινηματογραφικό παρελθόν του.

«Όλα αυτά έγιναν πριν από σαράντα χρόνια και δεν έκανα κάτι παράνομο», είπε στους δημοσιογράφους, χωρίς ωστόσο να δεχθεί περαιτέρω ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου