Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


Ρόκκος, Gaga, Ash, Ζήνα, Κυρκόπουλος και Σαρρή. 


Ο Στέλιος Ρόκκος μας πληροφόρησε πως όταν τα είχε με την Κορομηλά, δεν υπήρχε ερωτική χημεία. Αυτό το πράγμα, να βγαίνει δημόσια ο κάθε άσχετος και να μιλάει για τον κάποτε ερωτικό του σύντροφο, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν ο άλλος εξευτελίζεται και χωρίς να έχει πάρει και την άδεια του, είναι πολύ μεγάλη μαλακία. Και ιδίως όταν το κάνει ένας άντρας, είναι πολύ μεγάλη αγένεια.

Η Lady Gaga, μιας και πήρε 13 κιλά, παραπονέθηκε στο περιοδικό Stylist πως για την Adele που είναι πιο χοντρή από κείνη, κανείς δεν την λέει χοντρή και επειδή ανέβασε τον πήχη για πολλές γυναίκες θέλει να της μοιάσει. Το να της μοιάσει για τη φωνή της, της περνάει απαρατήρητο, προφανώς.

Στο μοντέλο Alloy Ash αρέσουν τα sex toys. Η ίδια δήλωσε ακριβώς το εξής: «Μου αρέσει πολύ να καλώ κόσμο για φαγητό στο σπίτι και να ξέρουν ότι η ξύλινη κουτάλα που βρίσκεται στο μπολ της σαλάτας το προηγούμενο βράδυ τη χρησιμοποίησα για να φάω ξυλιές στους γλουτούς μου». Οποιοδήποτε σχόλιο θα ξεπεράσει την αξία της δήλωσης και δεν το θέλω.

Η Πέγκυ Ζήνα εξομολογήθηκε πως έχει κάνει μπότοξ. Και ήμουν απολύτως βεβαία πως αυτό το κάλος ήταν φυσικό.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος με την κολλητή του Κινέζα, Chen Bi-Ge, διοργάνωσαν πάρτι με κοσμικούς στη Σαγκάη. Who the fuck are they? Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;

Η Έφη Σαρρή φωτογραφίζεται κάπου. Εντάξει, αυτή το 'χει κάψει, αυτός που τραβάει αυτές τις φωτό, ή κάνει χαβαλέ ή πληρώνεται. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αν πληρώνεται, μόλις μου κατέρριψε τον μύθο ότι εργασία και χαρά δεν πάνε μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου