Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


Λίγο πριν μας αφήσει το 2012, όλοι οι haters θα μπορούσαν να μαζευτούν στο φετινό, κακάσχημο στολισμένο, Σύνταγμα και να το κράζουν. Αντ' αυτού, όμως, ας μιλήσουμε ανοιχτά μέσω του διαδικτύου. Το 2013 το Snobbers δεν θα αλλάξει. Τα λέμε παίδες.




Ορίστε! Ε ναι λοιπόν οι μεγάλοι έρωτες δεν πεθαίνουν ποτέ. Η Τζένη Χειλουδάκη ανακοίνωσε πως είναι ξανά μαζί με τον εισαγγελέα. Τι ωραίες εποχές είχε κάποτε η τηλεόραση. Ερωτοδικεία, trash zone, η Χειλουδάκη παντού και το μεγάλο βήμα της Ελλάδος να μάθει για την ύπαρξη των τρανσέξουαλ (δεν είπα να τις αποδεχτεί γιατί έχουμε καμιά 100ετία στο νερό για αυτό το βήμα). Και τώρα μια μιζέρια. Μαγειρική παντού λες και είχαμε καμιά όρεξη να γίνουμε βόδια από το φαΐ.

Ας υποδεχτούμε όλοι μαζί τον Άγιο Βασίλη σαν την διάσημη κληρονόμο Paris Hilton. Μην ξεγελιέστε με τη γάτα. Το θέμα της φωτογράφησης είναι η ζαρτιέρα. Έχει κρυφά υπονοούμενα. Στο βάθος κήπος.

Η Nicki Minaj έχει απλουστεύσει τη ζωή της. Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Μπρος-πίσω, όλα στη φόρα. Γιατί το outfit πρέπει να δηλώνει κάθε ώρα και στιγμή την ψυχική μας διάθεση. Και η συγκεκριμένη δηλώνει «είμαι υγρή, έτοιμη και σε περιμένω. Μην αργείς».

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη και είπε πως τη λέξη δίαιτα, δεν την έχουν στο σπίτι. Δεν έχει κάνει ποτέ της. Και δεν υπήρξε, λέει, ποτέ της αδύνατη ανορεξική. Α, ρε Σάκη! Μόνο εσύ βγήκες και δήλωσες κάποτε πόσο πολύ πεινούσες όλα αυτά τα χρόνια. Και η Βίσση, τώρα που το θυμήθηκα. Όλες οι άλλες το γνωστό. Τρώνε τον άμπακο, αλλά έχουν καλό μεταβολισμό. Τς!

Rihanna. 
Τατουάζ με υπονοούμενο.
«Μπάφο όταν πιεις, γίνεσαι ευθύς, βασιλιάς δικτάτορας, Θεός και παντοκράτορας. Σαν το καλοπιείς, βρε θα ευφρανθείς και όλα πια στο κόσμο ροδινά θε να τα δεις».

Helen Flanagan.
Τραγικό μαλλί, τραγικό βάψιμο, τραγικό ντύσιμο, τραγικές μπότες, τραγικό τζιν, τραγικό τσαντάκι, όλα μια κινητή τραγωδία. Τραγικό και το πακέτο τσιγάρα. Έτοιμη για Πάολα.

Ο Καβαλιέρε λοιπόν θα δίνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του 100.000 ευρώ την ημέρα. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Με τόσα λεφτά, τα κέρατα που φύτρωσαν στο κεφάλι της πρώην μόλις έγιναν αόρατα. Ή μάλλον είναι τρισευτυχισμένη που τόσα χρόνια έκανε υπομονή, όσο αυτά μεγάλωναν.

Ο πρωταγωνιστής του Terminator 3, Nick Stahl, συνελήφθη από τους αστυνομικούς διότι άρχισε να αυνανίζεται εν ψυχρώ μέσα σ' ένα sex shop, μπροστά στα μάτια πωλητών και πελατών. «Γκαρσόν, λεκιάστηκα».

Μετά το Badminton ο Μπουμπούκος έβγαλε βόλτα την Μπουμπούκα στα μπουζούκια. Όταν σε υποχρεώνει η ζωή να βλέπεις αυτές τις τρυφερές εικόνες, λυπάμαι που δεν έχω ήδη μετεμψυχωθεί σε μύγα που έκανε κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου