Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Υπόθεση Eva Ionesco - Αηδιαστικές οι φωτογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών


Δεν γνωρίζω τη γνώμη των άλλων, αλλά στα δικά μου μάτια και στα δικά μου μέτρα και σταθμά, οι φωτογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών, βαμμένων, με μαλλιά 30άρας και με πόζες με το ζόρι σεξουαλικές κορμιών που δεν έχουν καν αναπτυχθεί, είναι αποκρουστικές και απαράδεκτες και ανήθικες και επικίνδυνες, γιατί γίνονται στόχος του κάθε ανώμαλου που τις ορέγεται στο σπίτι του τα βράδια. 

Και μόνο στην ιδέα αυτή, και ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά πια πόσοι άρρωστοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, θα έπρεπε να υπάρχει υπερπροστασία για όλους τους ανήλικους. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο, δεν είναι συζητήσιμο, δεν χωράει άλλη άποψη!

Με αφορμή την ιστορία της ηθοποιού Eva Ionesco, η οποία έκανε μήνυση στην ίδια της τη μάνα για πορνογραφικές φωτογραφήσεις, δεν μπορώ παρά να διαμαρτυρηθώ πώς αυτή η μάνα δεν βρίσκεται στη φυλακή ακόμη. Η οποία «μάνα», εξανάγκαζε την ίδια της την κόρη, από τα τέσσερα έως τα δώδεκα της, να φωτογραφίζεται με φετιχιστικά ρούχα σε προκλητικές πόζες.

Το δικαστήριο δικαίωσε την 47χρονη πια ηθοποιό και υποχρέωσε τη «μάνα» να δώσει 10.000 ευρώ στην κόρη της, για την «ζημιά» που της είχε προκαλέσει. Λες και φτάνουν. Λες και υπάρχει ποσό για να ξεβρομίσει ό,τι μόλυνε. Λες και θα ξεχάσει αυτή η γυναίκα την καταστροφή της παιδικής της ηλικίας.

Λες και η κωλόγρια θα επανορθώσει για ό,τι έκανε. Υπάρχουν καταστάσεις που προσπαθείς να φανείς αντικειμενικός και να κάνεις και τον δικηγόρο του διαβόλου. Στην παιδεραστία και στην κάθε μορφή κακοποίησης ανηλίκου, δεν χωράει αμφιβολία καμιά.

Το Snobbers, ως blog, τέτοια περιστατικά θα τα καταδικάζει απερίφραστα και δημοσίως.
Παρατίθενται φωτογραφίες της Ionesco. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου