Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


We love to hate lifestyle.



Ο Κοσμάς Βίδος κριτικάρει την πτώση της Βάνας στο Dancing with the Stars. Και η Βάνα δεν το άφησε και αυτό να πέσει κάτω. Απάντησε ως εξής «Αν και δεν τον ξέρω, είμαι σίγουρη ότι είναι κανείς κοντούλης, φαλακρός, ο καημένος, που αν τον δεις περνάει εντελώς απαρατήρητος! Δεν θα μπορεί να κάνει καλό σεξ! Θα είναι κανένα κακομοίρικο! Παρόλα αυτά τον αγαπάω και ας έρθει να τον κάνω μια αγκαλιά. Ας έρθει να γνωριστούμε και να τον κεράσω κι έναν καφέ να τον γλυκάνω λίγο». Αχ, μακάρι ο Βίδος να κάνει βουτιά με τα μούτρα στο αβυσσαλέο μπούστο της Βάνας, για να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι και μετά τα Χριστούγεννα.

Gaga.
Λογική η αμφίεση. Είναι γνωστό πως η λύσσα μεταδίδεται με το δάγκωμα.

Η είδηση πως ο Μηδενιστής είναι ο γιος του Μπουγά είναι και πολύ προχώ! Πλανητάρχη, είσαι πολύ μεγάλος ροκ σταρ, λέμε!

Αυτό το ντελίριο για το αν είναι ή όχι έγκυος η Jennifer Aniston, είναι εξοργιστικό. Φούσκωσε, δεν φούσκωσε, πρήστηκε, δεν πρήστηκε, τρώει, δεν τρώει. Και το ακόμα πιο εξοργιστικό, είναι η καούρα για το πότε θα παντρευτούν οι Bradagelina. Μάλλον την ημέρα που θα γεννήσει η Jennifer.

Ο γιος του David Bowie, Duncan Jones, παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του, την ημέρα που εκείνη διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού. Είναι τόσο σπάνια η αγάπη πια, που κάτι τέτοιες ειδήσεις πραγματικά συγκινούν. Και εκεί που δεν πιστεύεις πως υπάρχει, άι στα διάλα, κάτι γίνεται για να σου αποδείξει το αντίθετο. Ευτυχώς.

Η εικονιζόμενη (Valeria) θέλει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα κορίτσια. Ε! ξεκίνα να τρως για να πείσεις πως γίνεται η ανατροπή. Πως υπάρχει ίαση! Πως δεν είναι ανίκητη αυτή η αρρώστια πια. Δεν τα 'χω με τη συγκεκριμένη. Με τη μαλακία στον εγκέφαλο τα 'χω, που έτσι και κολλήσει, δεν ξεκολλάει με τίποτα!

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξή του δήλωσε πόσο του αρέσει το σεξ και ότι έχει πάει με 3 γυναίκες ταυτόχρονα γιατί ήταν το απωθημένο του. Κρίμα που δεν έκανε το απωθημένο του επάγγελμα. Θα είχε και εγχώριο παρτενέρ η Τζούλια.

Μμμ… στα πλαίσια του «δεν πιστεύω στη μονογαμία» είναι το χορευτικό. Η Χρυσή Αυγή δεν τα εγκρίνει αυτά τα πράγματα, Notis. Εκεί στην άκρα δεξιά χρειάζεστε ο ένας τον άλλον. Ο κεντρικός πυρήνας πρέπει να παραμείνει ενωμένος σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Συγγνώμη... ο Enrique δεν ήταν που δήλωσε σε μια συναυλία του μπροστά σε όλο τον κόσμο πως έχει το μικρότερο πέος στον πλανήτη και πως τελειώνει μέσα σε 3 λεπτά; Για δευτερόλεπτα πήγα να αναρωτηθώ τι θέλει η Kournikova ακόμη μαζί του, ξεχνώντας πως το χρήμα τα μεγεθύνει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου