Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα - Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω διαζύγιο»


Μετά τον βασιλικό γάμο, τα λούσα, τα σπα, τα εξοχικά, τους άπειρους τραπεζικούς λογαριασμούς, το μαύρο χρήμα, τα κρόσσια του καναπέ, τις παντόφλες των 500 ευρώ, τα ακίνητα, τα υποβρύχια,  τα ημερολόγια και τις VIP φυλακές, το περιβόητο ζευγάρι Μπόνι και Κλάιντ, χωρίζει. 

Η κα. Σταμάτη δήλωσε πως βρίσκεται σε διάσταση με τον κ. Τσοχατζόπουλο και ότι προχωρούν οι διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Στα στερνά του ο Άκης και φυλακισμένος και χωρισμένος. Καλά λένε ότι η φτώχεια φέρνει χωρισμό. Όσο το χρήμα έρεε άφθονο, όλα ήταν καλά. Εξαγόραζε την ευτυχία της, η κυρά, και τη συνείδησή της. Τώρα όμως αναθεώρησε μέσα στις φυλακές. Και φτωχή και κατηγορούμενη και με τον γέρο πλάι της; Σαν πολλά να μαζεύτηκαν.

Αμ, γι' αυτό εκείνη προσέλαβε για δικηγόρο της τον Αλέξη (Κούγια). Τι όμορφα που περνάνε οι διάσημοι πρώην και νυν πλούσιοι! Τι συνταρακτικές, ανατρεπτικές ζωές. Στο μεταξύ, μπαίνουν φυλακή σιγά σιγά διάφοροι, με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα κελιά αλλά καμία περιουσία δεν δημεύεται και το κράτος δεν εισπράττει από πουθενά.

Το Snobbers θα ξεκινήσει νέα στήλη με το τίτλο «Κορυδαλλός: VIP πτέρυγα» και θα αρχίσει την καταμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου