Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό είναι το επίσημο site του τέλους του κόσμου (και της λογικής)


Η 21η Δεκεμβρίου έρχεται, και μαζί το υποτιθέμενο τέλος του κόσμου. Αυτό τουλάχιστον «αναφέρει» το Ημερολόγιο των Μάγιας, έτσι όπως ερμηνεύτηκε από ορισμένους «ειδικούς». Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, σερφάρει στο internet.   

Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στη συντέλεια του κόσμου, το december212012.com έχει πάρει το ζήτημα σοβαρά. Ακόμη και το στήσιμο του site παραπέμπει σε... ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σε αυτό το πρωτότυπο site, θα ενημερωθείτε - μεταξύ άλλων - για το ποιες είναι οι 37 τροφές που θα πρέπει να στοκάρετε αμέσως, αλλά επιπλέον θα μπορέσετε να ψωνίσετε το Survival Kit, στην εκπληκτική τιμή των 98,99 δολαρίων! Κάποιοι πρέπει να μας δουλεύουν άγρια: προς τι το όφελος να πωλούν την πραμάτειά τους, αφού σε λίγες ημέρες όλα θα τελειώσουν έτσι όπως ξεκίνησαν;

Ωστόσο δεν φταίνε εκείνοι. Απατεώνες είναι, τη δουλειά τους κάνουν. Ο κόσμος, όμως, πού ακριβώς έχει παρατήσει τη φαιά ουσία του; Και μπορεί το τέλος του κόσμου να μην έρθει ποτέ, εκείνο όμως της λογικής έχει πραγματοποιηθεί προ πολλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου