Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Άγιος εξωγήινος έρχεται - Ο Ρώσος πρωθυπουργός επιβεβαιώνει τους φόβους μας, ότι η εξουσία τρελαίνει


Θεωρώντας ότι μετά το τέλος της συνέντευξης οι κάμερες από τα πέντε εθνικά δίκτυα είχαν κλείσει, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας αποκάλυψε on air, ότι πιστεύει στους εξωγήινους και τον Άγιο Βασίλη. 

Και για τους μεν πρώτους, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι είμαστε μόνοι μέσα στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος. Όσο, όμως, αφορά στον Άι Βασίλη…

«Πιστεύω στον Άι Βασίλη, αλλά όχι πάρα πολύ. Έτσι και αλλιώς, δεν είμαι από εκείνους οι οποίοι τολμούν να πουν σ' ένα παιδί ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης» ανέφερε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ενώ λίγο αργότερα δεν δίστασε να πει ότι «μαζί με το χαρτοφύλακα που περιέχει τους πυρηνικούς κωδικούς, ο πρόεδρος της χώρας παραλαμβάνει κι έναν ειδικό, top secret φάκελο που περιέχει πληροφορίες για εξωγήινους που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας». ET, Phone Home; Γιατί όχι.

Τα παραπάνω σχόλια - που αποκάλυψε το πρακτορείο Reuters - επιβεβαιώνουν το σχετικό άρθρο στο Snobbers «Η εξουσία τρελαίνει - Μιλούν με τον Θεό, αρνούνται την πραγματικότητα, πάσχουν από εμμονές…».

Διαβάστε το, αν δεν το έχετε κάνει ήδη και, ενδεχομένως, να συμφωνήσετε μαζί μας, ότι η εξουσία είναι δίκοπο μαχαίρι, ή αν προτιμάτε μια… ρωσική ρουλέτα: όταν την αποκτάς, δεν αφήνει το νου σου να δει τα πράγματα και τις καταστάσεις καθαρά.

Βρίσκεσαι κάτω από μία διαρκή ψυχολογική πίεση. Παραμιλάς. Αρνείσαι την πραγματικότητα. Πιστεύεις ότι έχεις την απόλυτη εξουσία και άρα ότι όλα είναι δυνατά και πιθανά. Βλέπεις τους ανθρώπους ως αριθμούς και τους αριθμούς ως ανθρώπους. Και, εντέλει, πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου