Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το χιούμορ έχει όρια - Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα της Κέιτ Μίντλετον, μετά από ραδιοφωνική φάρσα


Αυτοκτόνησε η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου, μετά τη ραδιοφωνική φάρσα δύο Αυστραλών παραγωγών, οι οποίοι είχαν μιλήσει μαζί της τηλεφωνικά, υποδυόμενοι τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο. Πόσο έξυπνοι...

Μέσα στην αφέλεια αλλά προφανώς και λόγω της ιδιαίτερης καλοσύνης της, η νοσοκόμα έδωσε κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτοντας ακόμη και το πόσο αφυδατωμένος ήταν ο οργανισμός της.

Και μπορεί οι δύο παρουσιαστές να έκαναν την πλάκα τους, εκείνη ωστόσο δεν άντεξε τον διεθνή διασυρμό και την ντροπή, δίνοντας έτσι άδοξο τέλος στη ζωή της.

Και τα όρια στο χιούμορ; Προσφάτως, η εκπομπή «Συντέλεια» του ΣΚΑΪ έκανε μια κακόγουστη πλάκα στη Λιάνα Κανέλλη και, μάλιστα, λίγους μήνες μετά από τη χυδαία επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη.

Αν και τα δύο περιστατικά δεν είναι ταυτόσημα - στο πιο πρόσφατο έχουμε μια αυτοκτονία - αν μη τι άλλο, όλα τα media (ηλεκτρονικά και παραδοσιακά) οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του.

Ευχόμαστε τουλάχιστον να ανέβηκαν τα νούμερα της εκπομπής των εν λόγω Αυστραλών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου