Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το ΣΔΟΕ ανοίγει τις τραπεζικές «πύλες» - Δέκα Μητροπολίτες με θεόσταλτες καταθέσεις


Σύμφωνα με δημοσίευμα του κυριακάτικου «Έθνους», το ΣΔΟΕ ερευνά την περιουσιακή και οικονομική κατάσταση δέκα Μητροπολιτών.

Το «Έθνος» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα ποσά που εντοπίστηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς των συγκεκριμένων Μητροπολιτών, ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Όσο για τον Μητροπολίτη Νίκαιας, ελέγχεται (σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα) - με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη - για να διαπιστωθεί εάν όντως ευσταθούν οι καταγγελίες περί ατασθαλιών στη Ιερά του Μητρόπολη.

Το Σώμα, μάλιστα, ελέγχει τις καταθέσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς φαίνεται ότι είναι ιδιοκτήτης πέντε ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ενώ παράλληλα έχει διορίσει συγγενείς του σε καίριες θέσεις στη Μητρόπολη.

Αρχιλογιστής του είναι (πόσο τυχαίο!) ο αδελφός του, ιδιοκτήτης δύο πολυτελών επαύλεων και πολλών άλλων ακινήτων. Στην υπόθεση ενδέχεται να εμπλέκεται και ένας ανιψιός (επαναλαμβάνουμε, σύμφωνα πάντα με την έρευνα του «Έθνους»), ιδιοκτήτης δύο επαύλεων στον Διόνυσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου