Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Βαρετές και Αδιάφορες Ειδήσεις


Σε αυτή τη στήλη όλοι οι καλοί χωράνε. Και οι κακοί και οι άσχημοι. Νούμερα παγκόσμιας φήμης και εγχώριας ανύπαρκτης κουλτούρας. Και γαμώ!


Με αυτό το ολόσωμο λευκό ντελίριο, η Πάολα θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε sex shop... όχι ως πωλήτρια. Μάλλον σαν την πλαστική κούκλα για τις μοναχικές ώρες. Πάντα για απλή παρέα μιλάω. Για κουβεντούλα με τον καφέ.

Κοιτώντας την Sharon Stone, θα πω ότι το πιο επιτυχημένο BOTOX® είναι το καλό σεξ. Και η συγκεκριμένη προσωπικότητα τους έχει γραμμένους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και δεν το κρύβει κιόλας. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Σε συνδυασμό με το βασικό ένστικτο live and let die.

Η αδιάφορη Κim Kardashian ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία που πίνει γάλα καμήλας. Τώρα ξέρουμε τι να αποφύγουμε για να μην αποκτήσουμε και την περιφέρεια της καμήλας.

Στην Αυστραλία, τα πακέτα των τσιγάρων κυκλοφορούν με αποκρουστικές, αληθινές φωτογραφίες ώστε να πείσουν τους καπνιστές επιτέλους να το κόψουν. Τη δεκαετία του '80, κανείς δεν ήξερε για το AIDS και το μεγαλύτερο ποσοστό των εραστών δεν φορούσε προφυλακτικό. Σήμερα, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν για έλλειψη ενημέρωσης ότι το κάπνισμα οδηγεί με σταθερή πορεία στον καρκίνο.

Έφη Σαρρή rules!! Xo xo xo! Santa Claus is coming to town!

Chris Brown. Κινητή διαφήμιση ο Chris, πάντως. Άμα νεκρώσει ο εγκέφαλος, καλά λένε ότι γίνεσαι φυτό.

Η Demi Moore και ο Lenny Kravitz σε πάρτι. Δεν με χαλάει ούτε το γυαλί, ούτε λίγο πολύ το πόδι χάλια, ούτε το ντύσιμο. Αλλά αυτό που με χαλάει σίγουρα είναι η στάση του σώματος. Εκτός κι αν έχεις κάτι ανάμεσα στα πόδια που σε εμποδίζει να τα κλείσεις, θα σου συνιστούσα να προσπαθήσεις δειλά-δειλά. Ένα βήμα τη φορά. Πρώτα το ένα γόνατο και μετά το άλλο. Και ίσως μέχρι την Πρωτοχρονιά, να τα 'χεις καταφέρει.

Ο Σφακιανάκης έστειλε επιστολή για να δώσει τέλος στην παραφιλολογία που τον ήθελε να φεύγει από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει. Ευτυχώς, γιατί θα έπρεπε ν' ακυρώσει η Χρυσή Αυγή τις κρατήσεις για το ρεβεγιόν της παραμονής.

Αυτό είναι το σπίτι του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο. Το θλιβερό δεν είναι το 1x1 κελί του τώρα πια, αλλά όλοι εκείνοι που έτρωγαν και έπιναν στη βίλα και που τώρα τον έχουν εγκαταλείψει. Life is a bitch, Lakis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου