Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


We love to hate lifestyle.


Αγαπητέ κ. Μπουτάρη, δηλώσατε πως δεν σας αρέσει να δίνετε 500 ευρώ για πετρέλαιο και ότι καλύπτεστε με κουβέρτες. Η διαφορά μας είναι πως εσείς τα έχετε τα 500 για να τα δώσετε, σας αρέσει δε σας αρέσει, ενώ εμείς, μας αρέσει δε μας αρέσει, καλυπτόμαστε με κουβέρτες γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέλαβε το Νόμπελ ειρήνης για το 2012. Μάλιστα… Όποιος θέλει να αρχίσει το κράξιμο ας περιμένει στην ουρά. Είμαστε πολλοί.

Τα καταστήματα Fokas είχαν τη φαεινή ιδέα να γράψουν στη βιτρίνα τους «Hungry but chic». Να δούμε εκείνοι πόσο chic θα είναι τώρα που χρεοκόπησαν. Συγγνώμη για την κακία, αλλά έχει μπει μέσα μου για τα καλά το Christmas Spirit.

Madonna.
Once you go black, you can never go back!

Και έδωσε συνέντευξη η Πάολα και μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε ότι πιστεύει για τον εαυτό της πως είναι και πολύ μουνάρα. Μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή η χώρα. Γι' αυτό μας πήρε ο διάολος.

«Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες».
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

Charlie Sheen.
Είσαι μεγάλο μούτρο αγόρι μου. Και ας είσαι αλκοολικός / ναρκομανής / σεξιστής / εθισμένος σε πόρνες. Γιατί μέσα σ' όλα αυτά, μέσα στη θολούρα σου απάνω, δωρίζεις τα λεφτά σου, γιατί πραγματικά το γουστάρεις. Το «Two and a half men» είναι άδειο χωρίς εσένα.

Τάτι και η Νανά Καραγιάννη ποζάρει ακριβώς το ίδιο και στις δικές της φωτό. Το συμπέρασμα είναι ένα: δεν πείθετε κανέναν.

Το καλοκαίρι στη Σπάρτη θα γίνεται κατασκήνωση διάρκειας 2 εβδομάδων για τους «καθαρούς» Έλληνες, υπό την επίβλεψη της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου. Ο λόγος όλου αυτού είναι η θέληση της Χρυσής Αυγής να μυηθούν τα παιδιά στις αρχαιοελληνικές αξίες. Θα περιμένω να δω τις συμμετοχές πρώτα, πριν λυπηθώ οικτρά για τις μελλοντικές γενιές της χώρας.

Θ. Πάγκαλος. Άμα έχεις τα προβλήματα σου λυμένα, άμα είσαι ωραίοοοος, άμα έχεις λεφτά, άμα τα 'χεις όλα γραμμένα, φαίνεται στη φάτσα σου. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται κατά μήκος, κατά πλάτος, κατά κυβικό εκατοστό και κατά υποδόριο ιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου