Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Fuerza Bruta Look Up - Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα


Το Θέατρο Badminton φιλοξενεί την ανατρεπτική παράσταση Fuerza Bruta που επί πέντε χρόνια παίζεται στη Νέα Υόρκη με τεράστια επιτυχία! 

Το Fuerza Bruta είναι η νέα δημιουργία της ομάδας που είχε παρουσιάσει την παράσταση De La Guarda, την οποία παρακολούθησαν το 2006 στην Αθήνα 30.000 θεατές. Η σκηνή του Badminton, εκτός από την παράσταση, δέχεται για πρώτη φορά τους ίδιους τους θεατές, οι οποίοι θα παρακολουθούν όρθιοι τα δρώμενα κάτω από τον υδάτινο κόσμο του Fuerza Bruta, φέρνοντάς τους στο κέντρο της δράσης.

Μόλις 800 τυχεροί θεατές σε κάθε παράσταση παίζουν αυτόν τον ιδιαίτερο «ρόλο», κάνοντάς τους έτσι να αφεθούν και να χορεύουν στους ρυθμούς της πιο interactive παράστασης που έγινε ποτέ! Τι θα παρακολουθήσουν; Πολύ απλά, ένα αντισυμβατικό υπερθέμα που θα τους αφήσει άναυδους: Οι χορευτές τρέχουν ανάμεσα σε κινούμενους τοίχους, συναντιώνται τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και χορεύουν μέσα σ’ έναν υδάτινο κόσμο που αιωρείται μερικά μόλις εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών.

Το Fuerza Bruta είναι δημιουργία του Diqui James και έκανε πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες το 2005.
...
Χαϊλάιτς:
Για να δείτε το Fuerza Bruta θα πρέπει...
... να ξέρετε ότι θα είστε όρθιοι για 70 λεπτά.
... να είστε ντυμένοι σπορ.
... να μην σας ενοχλούν οι ψιχάλες και το νερό.
... να μην σας ενοχλούν τα φώτα «στρομπ».
... να είστε από 8 ετών και άνω.
Εισιτήρια: 30€ - 40€
Από 23/9 έως 7/10
Διατίθενται εισιτήρια ανέργων, αξίας 25€ αποκλειστικά από το Box Office του Badminton.

...



Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου