Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μην συνεργάζεσαι με ΜΑΛΑΚΕΣ


Η συμβουλή της ημέρας είναι η ανωτέρω. Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, την ηρεμία σου εξασφαλισμένη, την εξέλιξη δεδομένη και τη συνεννόηση απαραίτητη, τότε μόλις δεις τον μαλάκα να σου χτυπάει την πόρτα για να συνεργαστείτε, κλείσ' του την στα μούτρα και γύρνα στον καναπέ σου να κάνεις ζάπινγκ. 

Μην χάσεις το χρόνο σου ελπίζοντας να κάνει τη διαφορά και να φερθεί επαγγελματικά έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις σας. Μην αφήσεις επίσης τον χρόνο να περάσει βλέποντας τον να προσπαθεί να φανεί σχετικός σε κάτι που δεν έχει την παραμικρή ιδέα.
Τώρα, θα μου πεις, πώς θα ξεχωρίσεις τον εν δυνάμει μαλάκα. Το πιο πιθανό είναι να μην τον ξεχωρίσεις αμέσως. Γι' αυτό φρόντισε να μάθεις το επίπεδο της μόρφωσής του για αρχή, μετά τις σχέσεις του με οικογένεια και φίλους, έπειτα τα ενδιαφέροντα του και τέλος τις ιδέες του για δημιουργία.
Αν σε όλα αυτά υπάρχει το κενό, τότε τι τα θέλεις τα τάτσι μίτσι κότσι; Αφού ο άνθρωπος είναι ολική έκλειψη!
Τα περιθώρια έχουν στενέψει, η χώρα στην πλειοψηφία της αποτελείται από χάλιες, το τέλος του κόσμου έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου, μην αφήνεις τις ημέρες σου να πάνε χαμένες. Εντόπισε τον μαλάκα και διέγραψέ τον. Άχρηστος σου είναι και πιάνει και χώρο.
Προσοχή! Ο μαλάκας συνήθως πάει πακέτο και με μια μαλακισμένη παρέα γιατί μόνο έτσι έχουν την ευκαιρία να αναγάγουν τη μαλακία σε επιστήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου