Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Νόμος είναι το δίκιο του μηντιάρχη - Ο «902» βάζει κόκκινο λουκέτο


Το ΚΚΕ αποφάσισε να βάλει - κόκκινο, προφανώς - λουκέτο στον τηλεοπτικό σταθμό «902», που φημιζόταν για το αντικαπιταλιστικό πνεύμα του και το καπιταλιστικό telemarketing που προέβαλλε μέσω της εν λόγω συχνότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, ο βασικός λόγος για την απόφαση να παύσει η λειτουργία του σταθμού είναι το υψηλό κόστος μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση, καθώς οι υπάρχουσες αναχρονιστικές κεραίες - στηριγμένες πάνω σε αυτιά δεινοσαύρων - δεν εξυπηρετούσαν πλέον τη μετάδοση του τηλεοπτικού σήματος.


Ταυτόχρονα το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι στη θέση του σταθμού θα δημιουργηθεί ένα ειδησεογραφικό portal, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει τους εργαζόμενους «που μένουν πλέον χωρίς δουλειά», χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πώς θα βοηθηθούν ακριβώς οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι και νυν άνεργοι.

Και φυσικά στον Περισσό δεν ακούστηκε ούτε ένα… κιχ. Υποψιαζόμαστε ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η Τρόικα θα έρθει σε επαφή με τη Γενική Γραμματέα του κόμματος, ούτως ώστε να τους αποκαλύψει τη μυστική συνταγή του να απολύεις, χωρίς ωστόσο να βγει το ΠΑΜΕ στους δρόμους…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου