Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Επίκαιρο όσο ποτέ - Δείτε το ντοκιμαντέρ-σοκ Catastroika


Μετά το επιτυχημένο ντοκιμαντέρ Debtocracy που έγινε μέσα σε ελάχιστο χρόνο viral, ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη επιστρέφουν με την Catastroiκa. Πρόκειται για μία ενδελεχή έρευνα γύρω από τις συνέπειες που μπορεί να έχει η τελειωτική εκποίηση μιας χώρας, όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, «η Catastroika αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης στις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δύσης, προσπαθεί να προβλέψει τι θα συμβεί αν το ίδιο μοντέλο εφαρμοστεί σε μία χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης».

Σας προτείνουμε να αφιερώσετε μία ώρα και 27 λεπτά από τη ζωή σας, καθώς είναι προτιμότερο να γνωρίζουμε, παρά να αγνοούμε την πραγματικότητα, όσο ζοφερή κι αν είναι αυτή. Κι αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των γεγονότων και της ιστορίας, τουλάχιστον να μην πούμε στο μέλλον ότι δεν περιμέναμε όσα θα επακολουθήσουν. Η παραγωγή είναι της Infowar Productions και μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μέσω του Snobbers.


Για να το παρακολουθήσετε στο YouTube, κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου