Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Free Geron Pastitsios


Ήταν τόσο εύκολο για εμάς να διαχωρίζουμε τη θέση μας από όλους αυτούς τους Μωαμεθανούς που σκορπίζουν βία εξαιτίας μιας ταινίας, χωρίς να περιμένουμε ότι θα λουστούμε και εμείς τα ίδια χάλια. 

Είναι δυνατόν το 2012 να συλλαμβάνουν έναν άνθρωπο επειδή απλώς σατίριζε; Επειδή είχε διαφορετική άποψη; Επειδή έκανε χαβαλέ; Κατηγορείται για βλασφημία. ΧΑ! Και όταν όλοι αυτοί που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ίσως να 'ναι οι χειρότεροι βλάσφημοι και φαρισαίοι που έχουν υπάρξει.

Κατά τα άλλα το Ισλάμ είναι κατώτερο και η θρησκεία τους δημιουργεί δεισιδαίμονες και σκοταδισμό. Τα χάλια του Χριστιανισμού τα παραβλέπουν όλοι. Οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για να αποβλακώνουν τον κόσμο και να μην τον αφήνουν να εξελιχθεί σε κάτι χωρίς φόβο και προκατάληψη.

Μέχρι και σήμερα διαπράττονται εγκλήματα και θησαυρίζουν όλοι όσοι έχουν άμεση επαφή με εκκλησίες και ναούς. Να μιλήσω για το Βατικανό που ντρέπεσαι να πατήσεις απ' το χρυσό που ρέει; Για την Ελλάδα που με αφιλοτιμία και ξεδιαντροπιά σου επιβάλλουν να πληρώσεις από έναν απλό γάμο μέχρι και την κηδεία σου;

Θα καταντήσουμε να μετράμε τα λόγια μας και τις σκέψεις μας στο τέλος. Αντί να συλλάβουν όλους αυτούς που έφαγαν και εξακολουθούν και τρώνε με χρυσά κουτάλια περιδρομιάζοντας τη δημόσια περιουσία, ασχολούνται με μια σελίδα στο Facebook, που δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν.

Και όλα τα λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα, ασύδοτα και με θράσος κάνουν και δηλώσεις του τύπου «δεν γνωρίζω τίποτα είμαι αθώος και απαιτώ να καθαρίσει το όνομά μου!».  Χλωρίνη Κλινέξ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου