Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μην ξεχνάς τι σημαίνει Δεξιά


Αριστεροί, Δεξιοί, Ακροδεξιοί, Κεντρώοι, τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι είναι ποιοι; Έχουμε χάσει τη μπάλα και ζήτημα αν ξέρει κανείς πού και γιατί ανήκει κάπου. 

Οι τίτλοι έχουν πέσει προ πολλού και επειδή ακριβώς στην πορεία μπερδευτήκαμε και χάσαμε και την ιδεολογία για την οποία κάποτε παλεύαμε, φτάσαμε σ' αυτό το μπάχαλο τώρα. Τα όρια του κάθε κόμματος είναι δυσδιάκριτα και γι' αυτό οι μετακινήσεις από το ένα κόμμα στο άλλο είναι παράλογα πολλές. Κάποτε γινόσουν στόχος και μόνο αν ξεστόμιζες ότι είσαι αριστερός και τώρα το να είσαι αριστερός, σε κατατάσσει αυτομάτως σε χούλιγκαν και τραμπούκο.

Λες κι έχει σημασία πού ανήκεις πια (δεν συμπεριλαμβάνεται η Χρυσή Αυγή, για να μην παρεξηγηθώ) εφόσον το μόνο που χρειάζεται ο Έλληνας είναι μια λύση που θα επιτευχθεί από μια συνεργασία από κοινού. Δεν μας ενδιαφέρουν οι μικρογελοιότητες ανάμεσά τους για την εξουσία, ούτε ποιος θα κάνει δηλώσεις πρώτος και καλύτερος έξω από το Μαξίμου! Δεν μας ενδιαφέρει αν δουλεύουν Σάββατα ή γιορτές. Μας ενδιαφέρει να δημευθούν οι περιούσιες όσων έκλεψαν χρόνια ατελείωτα! Μας ενδιαφέρει να αποδοθεί δικαιοσύνη! Μας ενδιαφέρει να παταχθεί η ανομία! Μας ενδιαφέρει η εκκλησία για μία φορά να προσφέρει τα δισεκατομμύρια που έχει! Και άλλα τόσα.

Οδηγούμαστε σε άνοδο της Χρυσής Αυγής σε πρώτο κόμμα σιγά σιγά. Αν γίνει αυτό, εγώ προσωπικά θα ντρέπομαι να ζω σ' αυτή τη χώρα και με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ο κόσμος τι εστί φασισμός. Δεν μπορεί να προβάλλουν τα ΜΜΕ, δειλά δειλά, απόψεις του τύπου Χρυσή Αυγή=Χρυσή Ευκαιρία! Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Κασιδιάρης και να εξυμνεί τον Χίτλερ και να μην υπάρχουν κυρώσεις! Δεν μπορεί να δέρνουν/απειλούν/τρομοκρατούν και να μένουν ατιμώρητοι! Και σίγουρα δεν ΠΡΕΠΕΙ αυτός ο λαός να ξεχνά τι σημαίνει ΔΕΞΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου