Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Το ξύλο ΔΕΝ βγήκε απ' τον Παράδεισο


Με αφορμή μία έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, αναφέρω τα αποτελέσματά της τα οποία είναι λυπηρά και νοσηρά.  

Ένα στα δυο παιδιά έχουν υποστεί σωματική και σεξουαλική βία. Σωματική βία στο 76,8% και σεξουαλική στο 16,2%. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιτροπή μέτρησης ανικανότητας των μελλοντικών γονιών, έτσι ώστε να τους απαγορεύει να γίνουν γονείς. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως αυτή η αρρωστημένη κοινωνία θα συνεχίζεται εις τους αιώνες των αιώνων.

Λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί συνειδητά. Συνήθως ή είναι τυχαίο ή εγωιστικό (για να μη μείνουν μόνοι στα γεράματα) ή κατά λάθος. Και τι σου φταίει, κυρά μου, το παιδί για να ξεσπάς πάνω του τη χαμένη σου νιότη; Τι σου φταίει, ρε γελοίε «πατέρα», για να επιδεικνύεις πάνω του την σωματική σου υπεροχή; Σε τέτοιες περιπτώσεις ο συνένοχος με τη σιωπή είναι ο χειρότερος εγκληματίας. Συναινεί στη συνέχιση του εγκλήματος!

Όσοι είναι μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, ΜΗΝ σιωπάτε! Καταγγείλετε κάθε βίαιη πράξη, είτε στο δρόμο είτε σε διαμερίσματα. Μόνο η παρέμβαση μπορεί να σώσει ένα παιδί. Καλή η παράδοση στη μουσική, τις τέχνες και τα γράμματα. Η «παράδοση» όμως της αθάνατης ελληνικής οικογένειας πρέπει να κοπεί από τη ρίζα! Να μη μείνει ίχνος που να θυμίζει τον φόβο που ασκούσαν κάποτε κάποιοι για να κερδίσουν το σεβασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου