Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

We love to hate lifestyle


Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις.

Η κατάδική μας εγχώρια πορνοστάρ παντρεύεται. Έτσι τουλάχιστον ανήγγειλε στο Facebook της. Η Τζούλια νοικοκυρεύεται και οι επόμενες ταινίες θα είναι για domestic χρήση. Θα συνδυάζουν το γνωστό τρίπτυχο «νοικοκυρά, δούλα και κυρά». Όσοι κύριοι βεβιασμένα έσπευσαν να την καταδικάσουν, ας το ξανασκεφτούν. Διότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι το όνειρο που δεν έγινε για εκείνους πραγματικότητα.

Ο προσωπικός γραμματέας του Πάπα Βενέδικτου εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Vanity Fair με τίτλο «Padre Georg -Δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος». Αμαρτία σίγουρα όμως είναι, η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία να έχει συμμετάσχει στα περισσότερα σκάνδαλα παιδεραστίας, ever! Αμαρτία είναι ότι ο χρυσός του Βατικανού θα μπορούσε να σώσει ολόκληρη την Αφρική. Και αμαρτία είναι πως όλοι γνωρίζουν και δεν μιλούν!

Ναι, ναι! Έτσι ακριβώς είναι η Beyonce. Ο κόσμος των περιοδικών είναι ο κόσμος ενός άλλου πλανήτη, μιας άλλης διάστασης, ενός κόσμου επιστημονικής φαντασίας. Οι λάτρεις του είδους θα μείνουν ικανοποιημένοι με τα σπέσιαλ εφέ.

Nicki Minaj. «Δεν ξέρω ποια είμαι, πώς έγινα ξαφνικά μαύρη, γιατί τα μάτια μου είναι τόσο μικρά και ο κώλος μου φτάνει στον αστράγαλο. Αχ μωρέ! Θα 'ναι επειδή μόλις ξεβάφτηκα και ξεντύθηκα».

Adele. Από ευαισθησία θα αναφέρω πως στην φωτογραφία τυλιγμένο είναι το μωρό της με τη «διάσημη» κουβέρτα του εξαφανισθέντος Missoni, αξίας 269 δολαρίων. Κοίτα κάτι πράγματα που μαθαίνει κανείς. Υπάρχουν και «διάσημες» κουβέρτες.

Η Selena Gomez θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Spring Breakers». Έχει σχέση με ναρκωτικά, κάτι λεσβιακά και κάποιες ληστείες με τις φίλες της. Ας δούμε τα βήματα της ηθοποιού. 1ο) «Another Cinderella story» (αγαπημένο κανάλι Star), 2ο) Γκόμενα του Justin Bieber. Εδώ τελειώνουν όλα.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» (Άννα Βίσση) επιστρέφει με τους «Δαίμονες» του Καρβέλα στις 22 Μαρτίου. Κάτι με την πολιτική, κάτι με τη χρεοκοπία, κάτι με την επιστροφή στην εποχή πριν τη Μεταπολίτευση λόγω φτώχειας, άρχισα να μην αισθάνομαι και ιδιαίτερα αισιόδοξη για το κοντινό άμεσο μέλλον. Σαν πολύ προς τα πίσω πάμε.

Η Joan Collins τουίταρε πως κάνει δίαιτα πίνοντας τεκίλα και τρώγοντας οδοντόπαστα. Χμμ… ευτυχώς που είναι 80 χρονών και την δικαιολογεί η γεροντική άνοια. Δεν δικαιολογώ, όμως, την Paltrow, της οποίας η δίαιτα λέει αποτελείται από κλύσμα και καθαρτικά. Από σκατό καλά πάμε.

Στο Μιλάνο ο σχεδιαστής Philipp Plein λάνσαρε τη νέα του collection με τίτλο «Στο μυαλό του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ».

Η πόζα της Rihanna στο Twitter είναι παγκοσμίου βεληνεκούς. Οι περισσότεροι από 15 χρονών και κάτω, την ίδια ακριβώς ποστάρουν στο Facebook. Συνήθως μέσα σε ένα club με φίλους ή άγνωστους μετά τις 4 τα ξημερώματα, λίγο πριν το τελικό hangover. Εσύ καλόερη πού πας έρμη και μόνη;

Justin, κάπου γύρω στα 60 σου, αυτή τη φωτογραφία θα έχω στο Face αναρτήσει, ως ένδειξη θαυμασμού σε αυτή σου τη φάτσα.

And the winners are… our redicolo politicians! 
Οι πολιτικοί μας εν ώρα ψηφοφορίας. Ολική έκλειψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου