Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δείτε το πιο εντυπωσιακό οικογενειακό άλμπουμ στον κόσμο!


Ο Αργεντινός Diego Goldberg ξεκίνησε το 1976 να φτιάχνει το πιο πρωτότυπο οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ στον κόσμο. 

35 χρόνια αργότερα, η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται ακάθεκτη και, όπως αναφέρουν τα 5 μέλη της, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο «να σταματήσει, έστω για μια στιγμή, το βέλος του χρόνου που περνάει από μπροστά μας»…

Ο Diego Goldberg ζει με την οικογένειά του στο Buenos Aires. Το 1976 φωτογράφισε για πρώτη φορά τη γυναίκα του με μια απλή Nikon μηχανή. Έκτοτε κάθε χρόνο, στις 17 Ιουνίου, δηλαδή στην επέτειο του γάμου τους, η πενταμελής οικογένεια συγκεντρώνεται και στήνεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό, δημιουργώντας έτσι ένα οικογενειακό… timeline!

Στο άλμπουμ προστέθηκε πρώτα ο Nicolás, ο πρωτότοκος γιος του David και της Susy, ο οποίος μάλιστα συνεχίζει την παράδοση των γονιών του χρησιμοποιώντας (πλέον) μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Λίγο μετά τον Nicolás «προστέθηκαν» ο Matías και κατόπιν, το 1983, ο Sebastián.

Έτσι λοιπόν, η οικογένεια αποτυπώνει και παρατηρεί τις αλλαγές που έχουν γίνει πάνω τους τα τελευταία 35 χρόνια, από τον ανελέητο χρόνο.

«Ήταν μια απλή ιδέα που είχα και που αποδεικνύει ότι οι πιο απλές ιδέες, είναι συχνά και οι καλύτερες», έγραψε ο Diego στην ιστοσελίδα της οικογένειας.

Δείτε ΕΔΩ το οικογενειακό άλμπουμ των Goldberg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου