Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Είναι πλέον αργά για (κροκοδείλια) δάκρυα


Δεν χρειάζεται να έχει αποκτήσει κάποιος διδακτορικό στις Πολιτικές Επιστήμες για να συμπεράνει, με όσα συμβαίνουν καθημερινά σ' αυτήν την άμοιρη χώρα-πειραματόζωο, ότι διοικούμαστε από μαθητευόμενους (και υποκινούμενους) μάγους, ενώ παράλληλα έχουμε τη χειρότερη αντιπολίτευση (αξιωματική και μη) των τελευταίων 30 ετών. 

Και είναι απολύτως λογικό, καθώς οι σημερινοί πολιτικοί της Ελλάδας είναι τα τελευταία δεινοσαυρικά δείγματα της σαθρής και ζαλισμένης από το μεγάλο φαγοπότι και την κρίση Μεταπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα του ΣΥΡΙΖΑ, ενόσω ο ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί σαστισμένος μέχρι σε ποιο σημείο πολιτικής ανωριμότητας θα φτάσει το κυβερνητικό κόμμα. Δεν αντιδρά καν, όταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δηλώνουν - ούτε λίγο, ούτε πολύ - ότι η αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει πλοκάμια πέραν της νομιμότητας.

Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚ παραπαίει γιατί στο τέλος δεν κατόρθωσε να μεθύσει τον ήλιο, αλλά αντιθέτως να σβήσει κάθε ελπίδα ότι μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας. Το κόμμα που κάποτε έφτασε στα ύψη ο Ανδρέας Παπανδρέου, θυμίζει κομματίδιο τύπου ΚΟΔΗΣΟ. Όσο για τη Δημοκρατική Αριστερά, είναι προφανές ότι μια αλλαγή του «εμπορικού» τίτλου της από «Αριστερά» σε «Κεντροδεξιά», θα ταυτιζόταν με την πραγματική ιδεολογία της. Ας μην αναφερθούμε στο ΚΚΕ, καθώς αποτελεί ένα ιδεατό «ποίημα» ουτοπίας. Μ' άλλα λόγια βρίσκεται στον δικό του, πλασματικό κόσμο και παρακαλούμε να μην το ξυπνήσει κανείς. Θυμίζει κουτάβι που κοιμάται, ένα κουτάβι 90 ετών…

Για τη Χρυσή Αυγή, ούτε λόγος! Το έχουμε ήδη αναφέρει στο Snobbers, ότι περιμένει στη γωνία καρτερικά και με αυτοπεποίθηση μέχρι να κυβερνήσει και θα κυβερνήσει. Η μάζα ερεθίζεται με τη βία, όταν τη «βιάζουν». Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι πολύ φοβούμαστε ότι το μέλλον της Ελλάδας δεν θα είναι γαλανόλευκο, αλλά χρυσόμαυρο. Κι όλα αυτά, γιατί κάποιοι - εντός κι εκτός Ελλάδος - θέλησαν να μετατρέψουν μια διεφθαρμένη χώρα όπως ήταν (και είναι) η Ελλάδα, σε ινδικό χοιρίδιο. Σε αναλώσιμο πειραματόζωο.

Και, πραγματικά, λίγη σημασία έχει αν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας διώκεται σε βαθμό κακουργήματος επειδή «φούσκωσε» τα στατιστικά στοιχεία, ώστε να ανοιχθούν οι πόρτες διάπλατες και να μπει μέσα στη χώρα ο πιο επαχθής διεθνής οργανισμός, δηλαδή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και ξέρετε γιατί δεν έχει πλέον καμία σημασία αν δικαστεί και καταδικαστεί; Γιατί, πολύ απλά, η ζημιά έχει γίνει και καμία Νέμεσι δεν μπορεί να επέλθει μέσω μίας φυλάκισης.

Άλλωστε η Νέμεσις έχει ήδη ξεκινήσει το έργο της και τιμωρεί πρωτίστως εκείνους οι οποίοι είναι οι βασικοί ένοχοι και υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας: τους ίδιους τους πολίτες της, που με τον τρόπο τους (ψηφίζοντας, δεχόμενοι να προσληφθούν ως δημόσιοι υπάλληλοι με σκοπό να… πλέκουν, κλέβοντας την εφορία, λαβάνοντας πλαστές συντάξεις αναπηρίας κ.λπ.) έστειλαν την Ελλάδα 90 χρόνια πίσω και την έκαναν δέσμια ξένων συμφερόντων για τον υπόλοιπο αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου