Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προς τους συνδικαλιστές του Μετρό και των άλλων ΜΜΜ: Ντροπή σας!


Μόλις χάσατε το δίκιο σας, καθώς οι συνεχόμενες απεργίες αποτελούν εκβιαστικό μέσο, με σκοπό να μην μπείτε στο ενιαίο μισθολόγιο. 

Νομίζετε ότι ζείτε στην εποχή των εικονικών παχιών αγελάδων της δεκαετίας του '80 και του '90, τότε που κάνατε ό,τι γουστάρατε. Κι όμως, ακόμη και τώρα που η Ελλάδα έχει καταστραφεί συθέμελα, εσείς πληρώνεστε ενόσω απεργείτε.

Δεν σας ενδιαφέρει αν πλέον, μέσα στο μέτρο ή μέσα στα λεωφορεία οι επιβάτες είναι ή απλήρωτοι εργαζόμενοι ή πεινασμένοι άνεργοι που πληρώνουν 1,40 ευρώ για να βρουν μια δουλειά. Άλλωστε, εσάς τι σας ενδιαφέρει; Εσείς πληρώνεστε, βρέξει χιονίσει.

Φαντάζομαι ότι αν υποθετικά μάθουμε ότι σ' ένα χρόνο από τώρα θα πέσει μετεωρίτης πάνω στη Γη και πως όλα θα τελειώσουν έτσι όπως άρχισαν, εσείς θα απεργήσετε για να μην μπείτε στο ενιαίο μισθολόγιο. Και σταματώ εδώ, όχι γιατί δεν έχω να γράψω κι άλλα, αλλά επειδή σας βαριέμαι και μου προκαλείτε εμετό. Σε εμένα και σε εκατομμύρια άλλους Έλληνες.

Α, και κάτι τελευταίο. Εργάζεστε στο δημόσιο, γιατί μόνο εκεί σας παίρνει να κάνετε όσα κάνετε. Γιατί αν δουλεύατε στον ιδιωτικό τομέα, τώρα θα σας είχαν διώξει με τις κλοτσιές και με το δίκιο τους. Εύχομαι να αρθεί η μονιμότητα στο Δημόσιο, για να μάθετε τι εστί βερίκοκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου